Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 4.9/5
5/5

Mijn PC Rework

/ Computerhulp op Afstand .

Computerhulp op Afstand: Snel, Veilig en Professioneel

Bij PC Rework begrijpen we hoe frustrerend computerproblemen kunnen zijn. Daarom bieden we snelle en betrouwbare computerhulp op afstand voor zowel zakelijke klanten als particulieren. Onze ervaren IT-specialisten staan klaar om u te helpen, waar u ook bent.

computerhulp

Direct hulp op afstand

Met onze computerhulp op afstand verbinden we via een veilige verbinding met uw computer. Hierdoor kunnen we niet alleen meekijken, maar ook bijna alle problemen direct voor u aanpakken.

Wat kost computerhulp op afstand?

Op zoek naar betrouwbare ondersteuning? Voor slechts €25,- lossen wij uw specifieke vraag op. Maar als u vaker hulp nodig heeft, is ons maandabonnement van €9,50 een fantastische deal! Hiermee krijgt u onbeperkte toegang tot onze hulp en profiteert u elk kwartaal van een gratis onderhouds- en beveiligingscheck. Ontdek alle voordelen op onze tarievenpagina en overweeg vandaag nog een abonnement!

Betaal achteraf - No Cure No pay

Bij PC Rework staat klanttevredenheid voorop. Daarom werken we volgens het principe ‘no cure, no pay’. Dit houdt in dat als we een probleem tegenkomen dat we niet kunnen verhelpen, u ons niets verschuldigd bent. Zo kunt u erop vertrouwen dat we altijd ons uiterste best doen om u van dienst te zijn, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onnodige kosten.

Beveiligde verbinding

Bij het verlenen van computerhulp op afstand zetten we een veilige, eenmalige verbinding op met uw apparaat. Tijdens deze sessie blijft u altijd de baas over uw computer. Door simpelweg uw muis te bewegen, kunt u op elk moment ingrijpen. Na het deskundig oplossen van uw probleem door onze ICT-specialist, wordt de verbinding direct en duidelijk verbroken. Uw vertrouwen en controle staan bij ons voorop.

Hoe werkt computerhulp op afstand

 • Bel 085 - 225 00 40

  Bel ons wanneer u computerhulp nodig heeft. Als er een medewerker beschikbaar is, wordt u direct geholpen. Mocht het voorkomen dat al onze medewerkers in gesprek zijn, dan garanderen we dat u binnen een uur wordt teruggebeld. Ons team staat altijd klaar om u te assisteren.

 • Download hulp op afstand

  Klik hier om het benodigde programma te downloaden. Na installatie geeft u simpelweg het getoonde nummer aan ons door. Hiermee kunnen we via een beveiligde verbinding veilig met u meekijken en assisteren.

 • Probleemoplossing

  Zodra de verbinding is gemaakt, gaat onze ICT-specialist aan de slag om uw probleem deskundig en efficiënt op te lossen. U kunt meekijken en behoudt altijd de controle over uw apparaat. Na afloop wordt de verbinding direct verbroken.

Veel voorkomende computer problemen

Hier vindt u een lijst van veelvoorkomende problemen waarmee wij u kunnen assisteren. Ziet u uw specifieke probleem niet terug? Aarzel niet om ons te bellen; wij staan klaar om elke uitdaging aan te gaan!

 • Windows XP, VISTA, Windows 7, 8, 10 en MAC problemen.
 • Geluid werkt niet Windows 10
 • Vragen en problemen over Windows & Microsoft Office.
 • Verwijderen van virussen, spyware & malware
 • Malafide popups, toolbars en browser verwijderen
 • Het beveiligen en onderhouden van uw PC of laptop

Waarom zou u voor PC Reworks' computerhulp op afstand kiezen?

Deskundige IT-specialisten: Ons team is gevuld met gecertificeerde experts die een brede ervaring hebben in het oplossen van diverse technische uitdagingen.

Helder en Geduldig: We zorgen ervoor dat u alles begrijpt. We leggen in begrijpelijke taal uit wat het probleem is en hoe we dit voor u gaan aanpakken.

Eerlijk en Betaalbaar: Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. We zijn transparant over de kosten en werken volgens het ‘No Cure, No Pay’-principe.

Veiligheid Voorop: We hechten grote waarde aan uw privacy en veiligheid. Daarom maken we gebruik van beveiligde tools om uw data te allen tijde beschermd te houden.

Computerhulp en reparatie

Wat valt niet onder het vast tarief?

NAS installaties, IP camera instellen, WordPress installaties

Upgrades van Windows 7 naar Windows 10, herinstallaties van Windows

Onderhoud en beveiliging van PC of laptop, onderhoud en beveiliging website

Privacy code

Bij PC Rework staat uw veiligheid centraal. We behandelen uw gegevens en bestanden met de grootste zorg en integriteit. Elke medewerker van PC Rework is gebonden aan onze strikte privacycode, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw informatie in veilige handen is.

/ Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 4.9 uit 5

Trustpilot
5/5

Wist u dat?

Wist u dat onze expertise zich uitstrekt over een breed scala aan IT-domeinen? We zijn bijzonder bedreven in Microsoft 365, waardoor we bedrijven kunnen helpen hun productiviteit te maximaliseren. Daarnaast hebben we een diepgaand begrip van WordPress, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte websites te creëren en te onderhouden. Onze kennis van hosting zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid altijd soepel draait. Bovendien zijn we experts in het opzetten van robuuste back-upstrategieën om uw gegevens veilig te houden. En natuurlijk staat beveiliging centraal in alles wat we doen, zodat uw systemen en data altijd beschermd zijn.

Frank Koper. Cashtools vof
Lees verder
Eindelijk na drie dagen aansukkelen, drie keer Ziggo bellen, twee keer een IT kerel die niet terug belt het probleem in 5 minuten opgelost. En duidelijk advies gegeven.
J. van Wijk
Lees verder
Je bent geen nummer maar een klant die door een persoonlijke benadering op vakkundige wijze geholpen wordt.
Melis Sa
Lees verder
Onze computer op de zaak zijn door pc rework op afstand helemaal in orde gemaakt .En als er wat is kan je ze zo bellen .
Arie Algra
Lees verder
Ik heb als zeer prettig ervaren en de persoon was m.i.zeer deskundig.
Belinda
Lees verder
Zeer attent , geduldig en behulpzaam! Is aanrader. mvg.Belinda
Jan Lensink
Lees verder
Snelle deskunge maar vooral een zeer beleefde afhandeling van mijn probleem
Waslander
Lees verder
Snelle reactie op verzoek en uitermate kundige oplossing. Perfect👍
Gonny Burgers
Lees verder
Gewoon heel erg goed, deskundig en vriendelijk
van Wijtvliet
Lees verder
Geen enkel kritiek punt, vlotte bediening, vakkundige reparatie en prijs kwaliteit verhouding op orde.
Sandra Dijkhof
Lees verder
Het probleem was zo gevonden en ook direct opgelost. Zeer tevreden; een echte aanrader!
Ton Wallaart
Lees verder
Goed geholpen. alles opgelost en een nieuwe harddisk!

Waarom PC Rework?

Hulp op afstand

Door middel van hulp op afstand kunnen we nagenoeg elk probleem aanpakken.

WordPress & Hosting

Wilt u een nieuwe website laten maken, hosting regelen of heeft u een helpdesk nodig? Neem gerust contact met ons op.

Microsoft 365

Overweegt uw bedrijf de overstap naar de cloud? Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek.

Scroll naar boven