Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 4.9/5
5/5

Mijn PC Rework

/ Werkplekbeheer .

Werkplekbeheer met Microsoft 365

Bij PC Rework begrijpen we dat een efficiënte en veilige digitale werkplek essentieel is voor het moderne bedrijfsleven. Daarom zijn we trots om een geïntegreerd werkplekbeheer aan te bieden, aangedreven door Microsoft 365.

/ Werkplekbeheer bij PC Rework

Onze diensten omvatten niet alleen geavanceerde beveiligingsmaatregelen, maar ook continue monitoring om de prestaties te optimaliseren. Mocht er iets misgaan, dan staan onze back-upoplossingen klaar om uw gegevens te beschermen en te herstellen. En voor al uw vragen of technische uitdagingen? Onze helpdesk staat altijd voor u klaar om ondersteuning te bieden. Welkom bij de toekomst van efficiënt en veilig werkplekbeheer bij PC Rework.

/ Microsoft 365 Intune

In onze hedendaagse digitale wereld is het beschermen van onze apparaten en gegevens cruciaal. Gelukkig biedt Microsoft Intune ons een uitgebreide set tools om dit te doen.

 • Centraal Beheer
  Overzicht en controle van alle bedrijfsapparaten vanuit één locatie.

 • Beveiliging 
  Stel beveiligingsbeleid in, controleer naleving en reageer snel op incidenten.

 • Kostenbesparing
  Vermijd on-premises systemen en profiteer van cloud-schaalbaarheid.

/ Beveiliging

Uit diverse rapporten blijkt dat een overweldigende meerderheid van de bedrijven kwetsbaar is voor deze dreigingen.

 • Multi-factor Authenticatie 
  Deze functie voegt een extra beveiligingslaag toe door gebruikers te vragen een tweede vorm van identificatie te verstrekken, zoals een telefoonnummer of een vingerafdruk, naast hun wachtwoord.

 • ESET Cloud Protection
  Bescherming voor computers en telefoons is essentieel in onze digitale tijd. ESET Cloud Protection biedt topbeveiliging voor al uw endpoints tegen cyberdreigingen.

 • Disk Encryptie met BitLocker
  BitLocker, een integraal onderdeel van Microsoft 365, versleutelt de volledige schijf om gegevens te beschermen. Hierdoor blijven gegevens veilig, zelfs als een apparaat in verkeerde handen valt.

/ Monitoring

Voortdurende monitoring binnen Microsoft 365 zorgt voor een soepele werking van alle systemen. Met ingebouwde tools kunnen organisaties activiteiten volgen, prestaties analyseren en proactief problemen aanpakken voordat ze kritiek worden.

/ Back-ups

Data vormt het kloppende hart van elke organisatie, en het beschermen ervan is van het grootste belang. Microsoft 365’s werkplekbeheer omvat regelmatige back-ups, maar bij PC Rework gaan we een stap verder. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, met specifieke behoeften en uitdagingen. Daarom zullen we samenwerken om een back-upstrategie te ontwikkelen die op maat is gemaakt voor jouw bedrijf. Deze strategie zal niet alleen zorgen voor regelmatige gegevensback-ups, maar ook voor snelle en efficiënte herstelprocedures, zodat je bedrijf minimale downtime ervaart in geval van een calamiteit.

computerhulp

/ Helpdesk

We weten hoe frustrerend technische problemen kunnen zijn, vooral als ze onverwacht opduiken. Daarom hebben we bij PC Rework een team van toegewijde experts klaarstaan om u te helpen, wat uw vraag of uitdaging ook is. En omdat we begrijpen dat uw bedrijf niet stopt buiten kantooruren, doen wij dat ook niet. Onze belofte? Een reactietijd van binnen een uur, altijd. Zelfs in het weekend staan we klaar voor eventuele calamiteiten. U bent nooit alleen in uw technische reis; ons team is slechts een telefoontje verwijderd. Voel u vrij om contact met ons op te nemen, ongeacht uw behoefte. We zijn hier om te helpen en te ondersteunen, elke stap van de weg.

Meer weten over Werkplekbeheer?

Elke organisatie heeft unieke behoeften en uitdagingen. Als u meer wilt weten over hoe werkplekbeheer uw bedrijf kan transformeren en optimaliseren, staan we klaar om u te helpen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en ontdek de mogelijkheden.

Wist u dat?

Wist u dat onze expertise zich uitstrekt over een breed scala aan IT-domeinen? We zijn bijzonder bedreven in Microsoft 365, waardoor we bedrijven kunnen helpen hun productiviteit te maximaliseren. Daarnaast hebben we een diepgaand begrip van WordPress, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte websites te creëren en te onderhouden. Onze kennis van hosting zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid altijd soepel draait. Bovendien zijn we experts in het opzetten van robuuste back-upstrategieën om uw gegevens veilig te houden. En natuurlijk staat beveiliging centraal in alles wat we doen, zodat uw systemen en data altijd beschermd zijn.

Frank Koper. Cashtools vof
Lees verder
Eindelijk na drie dagen aansukkelen, drie keer Ziggo bellen, twee keer een IT kerel die niet terug belt het probleem in 5 minuten opgelost. En duidelijk advies gegeven.
J. van Wijk
Lees verder
Je bent geen nummer maar een klant die door een persoonlijke benadering op vakkundige wijze geholpen wordt.
Melis Sa
Lees verder
Onze computer op de zaak zijn door pc rework op afstand helemaal in orde gemaakt .En als er wat is kan je ze zo bellen .
Arie Algra
Lees verder
Ik heb als zeer prettig ervaren en de persoon was m.i.zeer deskundig.
Belinda
Lees verder
Zeer attent , geduldig en behulpzaam! Is aanrader. mvg.Belinda
Jan Lensink
Lees verder
Snelle deskunge maar vooral een zeer beleefde afhandeling van mijn probleem
Waslander
Lees verder
Snelle reactie op verzoek en uitermate kundige oplossing. Perfect👍
Gonny Burgers
Lees verder
Gewoon heel erg goed, deskundig en vriendelijk
van Wijtvliet
Lees verder
Geen enkel kritiek punt, vlotte bediening, vakkundige reparatie en prijs kwaliteit verhouding op orde.
Sandra Dijkhof
Lees verder
Het probleem was zo gevonden en ook direct opgelost. Zeer tevreden; een echte aanrader!
Ton Wallaart
Lees verder
Goed geholpen. alles opgelost en een nieuwe harddisk!

Waarom PC Rework?

Hulp op afstand

Door middel van hulp op afstand kunnen we nagenoeg elk probleem aanpakken.

WordPress & Hosting

Wilt u een nieuwe website laten maken, hosting regelen of heeft u een helpdesk nodig? Neem gerust contact met ons op.

Microsoft 365

Overweegt uw bedrijf de overstap naar de cloud? Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek.

Scroll naar boven