Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 4.9/5
5/5

Mijn PC Rework

/ PC Rework .

Terugzetten van verwijderde bestanden op een Android-tablet

Heb je per ongeluk belangrijke bestanden verwijderd van je Android-tablet en ben je op zoek naar een manier om deze terug te halen? Geen zorgen, er zijn verschillende methoden die je kunt proberen om verloren bestanden te herstellen. In dit artikel zullen we enkele handige tips en technieken bespreken om je te helpen bij het terughalen van verwijderde bestanden op je Android-tablet.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

1. Gebruik van een data recovery app

Een van de meest effectieve manieren om verwijderde bestanden terug te halen op een Android-tablet is door het gebruik van een data recovery app. Er zijn verschillende apps beschikbaar in de Google Play Store die speciaal zijn ontworpen om verloren gegevens te herstellen. Deze apps scannen je apparaat op verwijderde bestanden en bieden je de mogelijkheid om ze te herstellen.

Zorg ervoor dat je een betrouwbare en gerenommeerde data recovery app kiest om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig en effectief worden hersteld. Volg de instructies van de app nauwkeurig en laat de scan voltooien om te zien welke bestanden kunnen worden hersteld.

2. Terugzetten via Google Drive

Als je regelmatig back-ups maakt van je bestanden op Google Drive, kun je overwegen om daar te kijken of de verwijderde bestanden zijn opgeslagen. Google Drive biedt een handige optie om bestanden te herstellen die tot 30 dagen geleden zijn verwijderd. Ga naar de prullenbak in Google Drive en zoek naar de bestanden die je wilt terughalen. Selecteer de gewenste bestanden en herstel ze naar hun oorspronkelijke locatie.

3. Gebruik van een computer

Als je geen succes hebt met de bovenstaande methoden, kun je overwegen om je Android-tablet aan te sluiten op een computer en gebruik te maken van data recovery software. Er zijn verschillende programma’s beschikbaar die specifiek zijn ontworpen voor het herstellen van verloren gegevens van Android-apparaten.

Sluit je tablet aan op de computer via een USB-kabel en volg de instructies van de data recovery software om een scan uit te voeren. De software zal je helpen bij het identificeren en herstellen van verwijderde bestanden op je Android-tablet.

Conclusie

Het terugzetten van verwijderde bestanden op een Android-tablet kan een uitdagende taak zijn, maar met de juiste methoden en tools is het zeker mogelijk om je gegevens te herstellen. Door het gebruik van data recovery apps, Google Drive en data recovery software voor computers, kun je een goede kans hebben om je belangrijke bestanden terug te halen.

Onthoud dat het belangrijk is om regelmatig back-ups te maken van je gegevens om het risico op gegevensverlies te minimaliseren. Blijf voorzichtig bij het verwijderen van bestanden en neem indien nodig contact op met professionele hulp om je te begeleiden bij het herstellen van verloren gegevens.


Vergeet niet dat het terugzetten van verwijderde bestanden op een Android-tablet afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de duur van het verwijderen en de mate van overschrijving van de gegevens. Probeer de bovenstaande methoden zo snel mogelijk uit om je kansen op succes te vergroten.

Wist u dat?

Wist u dat onze expertise zich uitstrekt over een breed scala aan IT-domeinen? We zijn bijzonder bedreven in Microsoft 365, waardoor we bedrijven kunnen helpen hun productiviteit te maximaliseren. Daarnaast hebben we een diepgaand begrip van WordPress, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte websites te creëren en te onderhouden. Onze kennis van hosting zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid altijd soepel draait. Bovendien zijn we experts in het opzetten van robuuste back-upstrategieën om uw gegevens veilig te houden. En natuurlijk staat beveiliging centraal in alles wat we doen, zodat uw systemen en data altijd beschermd zijn.

Frank Koper. Cashtools vof
Lees verder
Eindelijk na drie dagen aansukkelen, drie keer Ziggo bellen, twee keer een IT kerel die niet terug belt het probleem in 5 minuten opgelost. En duidelijk advies gegeven.
J. van Wijk
Lees verder
Je bent geen nummer maar een klant die door een persoonlijke benadering op vakkundige wijze geholpen wordt.
Melis Sa
Lees verder
Onze computer op de zaak zijn door pc rework op afstand helemaal in orde gemaakt .En als er wat is kan je ze zo bellen .
Arie Algra
Lees verder
Ik heb als zeer prettig ervaren en de persoon was m.i.zeer deskundig.
Belinda
Lees verder
Zeer attent , geduldig en behulpzaam! Is aanrader. mvg.Belinda
Jan Lensink
Lees verder
Snelle deskunge maar vooral een zeer beleefde afhandeling van mijn probleem
Waslander
Lees verder
Snelle reactie op verzoek en uitermate kundige oplossing. Perfect👍
Gonny Burgers
Lees verder
Gewoon heel erg goed, deskundig en vriendelijk
van Wijtvliet
Lees verder
Geen enkel kritiek punt, vlotte bediening, vakkundige reparatie en prijs kwaliteit verhouding op orde.
Sandra Dijkhof
Lees verder
Het probleem was zo gevonden en ook direct opgelost. Zeer tevreden; een echte aanrader!
Ton Wallaart
Lees verder
Goed geholpen. alles opgelost en een nieuwe harddisk!

Waarom PC Rework?

Hulp op afstand

Door middel van hulp op afstand kunnen we nagenoeg elk probleem aanpakken.

WordPress & Hosting

Wilt u een nieuwe website laten maken, hosting regelen of heeft u een helpdesk nodig? Neem gerust contact met ons op.

Microsoft 365

Overweegt uw bedrijf de overstap naar de cloud? Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek.

Scroll naar boven