Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 4.9/5
5/5

Mijn PC Rework

/ PC Rework .

Stappen om Windows Updates handmatig uit te voeren

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

Windows Updates zijn essentieel voor het goed functioneren van je computer. Ze zorgen ervoor dat je systeem up-to-date blijft en beschermd is tegen beveiligingsrisico’s. Normaal gesproken worden Windows-updates automatisch gedownload en geïnstalleerd, maar soms wil je misschien handmatig controleren en installeren. In dit artikel zullen we je de stappen laten zien om Windows Updates handmatig uit te voeren.

Stap 1: Open het Windows Update-instellingenvenster

De eerste stap is het openen van het Windows Update-instellingenvenster. Dit kun je doen door naar het Startmenu te gaan en te zoeken naar “Windows Update”. Klik op de zoekresultaten om het venster te openen.

Stap 2: Controleer op updates

Wanneer het Windows Update-instellingenvenster is geopend, zie je een knop met de tekst “Controleren op updates”. Klik op deze knop om handmatig te controleren op beschikbare updates voor je systeem. Het kan even duren voordat het systeem de beschikbare updates heeft gevonden.

Stap 3: Selecteer de updates

Na het controleren op updates, zal het Windows Update-venster de beschikbare updates weergeven. Je kunt de lijst met updates doorlopen en de gewenste updates selecteren. Als je alle beschikbare updates wilt installeren, kun je op de knop “Alles selecteren” klikken.

Stap 4: Start de installatie

Wanneer je de gewenste updates hebt geselecteerd, klik je op de knop “Installeren” om de installatie te starten. Windows zal beginnen met het downloaden en installeren van de geselecteerde updates. Dit kan enige tijd duren, afhankelijk van de grootte en het aantal updates.

Stap 5: Herstart je computer

Na het installeren van de updates, is het belangrijk om je computer opnieuw op te starten. Sommige updates vereisen een herstart om volledig van kracht te worden. Klik op de knop “Nu opnieuw opstarten” om je computer opnieuw op te starten.

Stap 6: Controleer op aanvullende updates

Nadat je computer opnieuw is opgestart, is het raadzaam om opnieuw te controleren op aanvullende updates. Soms kunnen er nieuwe updates beschikbaar zijn nadat de eerdere updates zijn geïnstalleerd. Herhaal de stappen 2 en 3 om te controleren op nieuwe updates en installeer deze indien nodig.


Tip: Het is een goed idee om regelmatig Windows Updates handmatig uit te voeren, zelfs als je systeem automatisch updates downloadt en installeert. Dit zorgt ervoor dat je altijd de nieuwste beveiligingspatches en bugfixes hebt.

Door het handmatig uitvoeren van Windows Updates kun je ervoor zorgen dat je systeem altijd up-to-date is. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat je computer goed blijft functioneren en beschermd is tegen beveiligingsrisico’s. Volg de bovenstaande stappen regelmatig om ervoor te zorgen dat je altijd de nieuwste updates hebt geïnstalleerd.

Als je hulp nodig hebt bij het uitvoeren van Windows Updates of als je andere vragen hebt met betrekking tot je computer, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team van experts staat klaar om je te assisteren en je te helpen bij al je computergerelateerde problemen.

Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te helpen!

Wist u dat?

Wist u dat onze expertise zich uitstrekt over een breed scala aan IT-domeinen? We zijn bijzonder bedreven in Microsoft 365, waardoor we bedrijven kunnen helpen hun productiviteit te maximaliseren. Daarnaast hebben we een diepgaand begrip van WordPress, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte websites te creëren en te onderhouden. Onze kennis van hosting zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid altijd soepel draait. Bovendien zijn we experts in het opzetten van robuuste back-upstrategieën om uw gegevens veilig te houden. En natuurlijk staat beveiliging centraal in alles wat we doen, zodat uw systemen en data altijd beschermd zijn.

Frank Koper. Cashtools vof
Lees verder
Eindelijk na drie dagen aansukkelen, drie keer Ziggo bellen, twee keer een IT kerel die niet terug belt het probleem in 5 minuten opgelost. En duidelijk advies gegeven.
J. van Wijk
Lees verder
Je bent geen nummer maar een klant die door een persoonlijke benadering op vakkundige wijze geholpen wordt.
Melis Sa
Lees verder
Onze computer op de zaak zijn door pc rework op afstand helemaal in orde gemaakt .En als er wat is kan je ze zo bellen .
Arie Algra
Lees verder
Ik heb als zeer prettig ervaren en de persoon was m.i.zeer deskundig.
Belinda
Lees verder
Zeer attent , geduldig en behulpzaam! Is aanrader. mvg.Belinda
Jan Lensink
Lees verder
Snelle deskunge maar vooral een zeer beleefde afhandeling van mijn probleem
Waslander
Lees verder
Snelle reactie op verzoek en uitermate kundige oplossing. Perfect👍
Gonny Burgers
Lees verder
Gewoon heel erg goed, deskundig en vriendelijk
van Wijtvliet
Lees verder
Geen enkel kritiek punt, vlotte bediening, vakkundige reparatie en prijs kwaliteit verhouding op orde.
Sandra Dijkhof
Lees verder
Het probleem was zo gevonden en ook direct opgelost. Zeer tevreden; een echte aanrader!
Ton Wallaart
Lees verder
Goed geholpen. alles opgelost en een nieuwe harddisk!

Waarom PC Rework?

Hulp op afstand

Door middel van hulp op afstand kunnen we nagenoeg elk probleem aanpakken.

WordPress & Hosting

Wilt u een nieuwe website laten maken, hosting regelen of heeft u een helpdesk nodig? Neem gerust contact met ons op.

Microsoft 365

Overweegt uw bedrijf de overstap naar de cloud? Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek.

Scroll naar boven