Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 4.9/5
5/5

Mijn PC Rework

/ PC Rework .

Oplossen van problemen met e-mails die in de map Ongewenst belanden

Heb je problemen met e-mails die steeds in de map Ongewenst belanden? Dit kan een frustrerende ervaring zijn, vooral als belangrijke berichten niet in je inbox terechtkomen. Gelukkig zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om dit probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat je e-mails weer op de juiste plek aankomen.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

Controleer de instellingen van je e-mailprovider

Een van de eerste stappen die je kunt nemen bij het oplossen van dit probleem is om de instellingen van je e-mailprovider te controleren. Soms worden e-mails als spam gemarkeerd op basis van bepaalde filters die zijn ingesteld door de provider. Zorg ervoor dat je de instellingen van je spamfilter bekijkt en aanpast indien nodig.

Markeer de afzender als veilig

Als bepaalde e-mails van een specifieke afzender steeds in de map Ongewenst belanden, kun je overwegen om die afzender als veilig te markeren. Door de afzender toe te voegen aan je lijst met veilige contacten, zal de kans kleiner worden dat de e-mails in de spamfolder terechtkomen.

Controleer je instellingen voor regels en filters

Soms kunnen regels en filters die je zelf hebt ingesteld ervoor zorgen dat e-mails automatisch naar de map Ongewenst worden verplaatst. Controleer daarom je instellingen voor regels en filters en pas deze aan indien nodig. Zorg ervoor dat er geen onbedoelde regels zijn die bepaalde e-mails naar de spamfolder sturen.

Scan je computer op malware

Als je e-mails die normaal gesproken niet als spam worden gemarkeerd toch in de map Ongewenst belanden, kan het zijn dat er malware op je computer is geïnstalleerd. Malware kan ervoor zorgen dat e-mails worden gemanipuleerd en verplaatst naar de spamfolder. Voer een grondige scan uit met een betrouwbare antivirussoftware om eventuele malware te verwijderen.

Neem contact op met de klantenservice van je e-mailprovider

Als je alle bovenstaande stappen hebt doorlopen en nog steeds problemen ondervindt met e-mails die in de map Ongewenst belanden, is het raadzaam om contact op te nemen met de klantenservice van je e-mailprovider. Zij kunnen je wellicht verder helpen en specifieke aanbevelingen doen om dit probleem op te lossen.


Concluderend zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om problemen met e-mails die in de map Ongewenst belanden op te lossen. Door je e-mailinstellingen te controleren, afzenders als veilig te markeren, je regels en filters te controleren, je computer te scannen op malware en indien nodig contact op te nemen met de klantenservice, kun je ervoor zorgen dat je belangrijke e-mails weer in je inbox terechtkomen.

Wist u dat?

Wist u dat onze expertise zich uitstrekt over een breed scala aan IT-domeinen? We zijn bijzonder bedreven in Microsoft 365, waardoor we bedrijven kunnen helpen hun productiviteit te maximaliseren. Daarnaast hebben we een diepgaand begrip van WordPress, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte websites te creëren en te onderhouden. Onze kennis van hosting zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid altijd soepel draait. Bovendien zijn we experts in het opzetten van robuuste back-upstrategieën om uw gegevens veilig te houden. En natuurlijk staat beveiliging centraal in alles wat we doen, zodat uw systemen en data altijd beschermd zijn.

Frank Koper. Cashtools vof
Lees verder
Eindelijk na drie dagen aansukkelen, drie keer Ziggo bellen, twee keer een IT kerel die niet terug belt het probleem in 5 minuten opgelost. En duidelijk advies gegeven.
J. van Wijk
Lees verder
Je bent geen nummer maar een klant die door een persoonlijke benadering op vakkundige wijze geholpen wordt.
Melis Sa
Lees verder
Onze computer op de zaak zijn door pc rework op afstand helemaal in orde gemaakt .En als er wat is kan je ze zo bellen .
Arie Algra
Lees verder
Ik heb als zeer prettig ervaren en de persoon was m.i.zeer deskundig.
Belinda
Lees verder
Zeer attent , geduldig en behulpzaam! Is aanrader. mvg.Belinda
Jan Lensink
Lees verder
Snelle deskunge maar vooral een zeer beleefde afhandeling van mijn probleem
Waslander
Lees verder
Snelle reactie op verzoek en uitermate kundige oplossing. Perfect👍
Gonny Burgers
Lees verder
Gewoon heel erg goed, deskundig en vriendelijk
van Wijtvliet
Lees verder
Geen enkel kritiek punt, vlotte bediening, vakkundige reparatie en prijs kwaliteit verhouding op orde.
Sandra Dijkhof
Lees verder
Het probleem was zo gevonden en ook direct opgelost. Zeer tevreden; een echte aanrader!
Ton Wallaart
Lees verder
Goed geholpen. alles opgelost en een nieuwe harddisk!

Waarom PC Rework?

Hulp op afstand

Door middel van hulp op afstand kunnen we nagenoeg elk probleem aanpakken.

WordPress & Hosting

Wilt u een nieuwe website laten maken, hosting regelen of heeft u een helpdesk nodig? Neem gerust contact met ons op.

Microsoft 365

Overweegt uw bedrijf de overstap naar de cloud? Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek.

Scroll naar boven