Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 4.9/5
5/5

Mijn PC Rework

/ PC Rework .

Oplossen van problemen met e-mails die als spam worden gemarkeerd

Heb je weleens ervaren dat belangrijke e-mails die je verstuurt, of juist ontvangt, als spam worden gemarkeerd? Dit kan een frustrerend probleem zijn, vooral als het invloed heeft op de communicatie met anderen. Gelukkig zijn er manieren om dit probleem aan te pakken en ervoor te zorgen dat je e-mails de juiste bestemming bereiken. In dit artikel bespreken we enkele nuttige tips en technieken om problemen met e-mails die als spam worden gemarkeerd op te lossen.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!


Controleer de inhoud van je e-mails

Een van de eerste stappen die je kunt nemen om te voorkomen dat je e-mails als spam worden gemarkeerd, is om de inhoud van je e-mails te controleren. Zorg ervoor dat je geen verdachte links, bijlagen of taal gebruikt die vaak geassocieerd worden met spam. Houd je berichten duidelijk en relevant voor de ontvanger. Door een schone en professionele e-mail op te stellen, verklein je de kans dat deze als spam wordt gezien.

Gebruik relevante onderwerpregels

De onderwerpregel van je e-mail is vaak het eerste wat ontvangers zien. Zorg ervoor dat deze relevant en informatief is, zodat de ontvanger direct begrijpt waar de e-mail over gaat. Vermijd het gebruik van overdreven hoofdletters, symbolen of misleidende teksten in de onderwerpregel, aangezien dit als verdacht kan worden beschouwd door spamfilters.

Maak gebruik van authenticatie

Om de betrouwbaarheid van je e-mails te vergroten, is het belangrijk om gebruik te maken van authenticatieprotocollen zoals SPF, DKIM en DMARC. Deze protocollen helpen bij het verifiëren van de afzender van de e-mail en verminderen de kans dat deze als spam wordt gemarkeerd. Zorg ervoor dat deze instellingen correct geconfigureerd zijn in de DNS-instellingen van je domein.

Vermijd het gebruik van spammy taal

Sommige woorden en zinsdelen worden vaak geassocieerd met spam en kunnen ervoor zorgen dat je e-mail in de spamfolder belandt. Probeer het gebruik van overdreven uitroeptekens, hoofdletters, dubbele negatieven en misleidende claims te vermijden. Houd je taalgebruik professioneel en relevant voor de inhoud van de e-mail.

Update je contactenlijst regelmatig

Een verouderde of ongeverifieerde contactenlijst kan ervoor zorgen dat je e-mails als spam worden gemarkeerd. Zorg ervoor dat je regelmatig je contactenlijst bijwerkt en verwijder inactieve of onbekende e-mailadressen. Door een schone en georganiseerde contactenlijst te behouden, vergroot je de kans dat je e-mails correct worden afgeleverd.

Monitor je e-mailstatistieken

Het is belangrijk om de prestaties van je e-mailcampagnes te monitoren en te analyseren. Door inzicht te krijgen in zaken zoals open rates, click-through rates en bounce rates, kun je bepalen hoe je e-mails presteren en waar verbeteringen nodig zijn. Pas je strategie aan op basis van deze gegevens om de kans op spammarkering te verkleinen.

Conclusie

Het oplossen van problemen met e-mails die als spam worden gemarkeerd, vereist aandacht voor detail en consistentie in je e-mailpraktijken. Door de inhoud van je e-mails te controleren, gebruik te maken van authenticatieprotocollen, spammy taal te vermijden, je contactenlijst bij te werken en je e-mailstatistieken te monitoren, kun je de kans op spammarkering minimaliseren en ervoor zorgen dat je e-mails de juiste ontvangers bereiken.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

Wist u dat?

Wist u dat onze expertise zich uitstrekt over een breed scala aan IT-domeinen? We zijn bijzonder bedreven in Microsoft 365, waardoor we bedrijven kunnen helpen hun productiviteit te maximaliseren. Daarnaast hebben we een diepgaand begrip van WordPress, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte websites te creëren en te onderhouden. Onze kennis van hosting zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid altijd soepel draait. Bovendien zijn we experts in het opzetten van robuuste back-upstrategieën om uw gegevens veilig te houden. En natuurlijk staat beveiliging centraal in alles wat we doen, zodat uw systemen en data altijd beschermd zijn.

Frank Koper. Cashtools vof
Lees verder
Eindelijk na drie dagen aansukkelen, drie keer Ziggo bellen, twee keer een IT kerel die niet terug belt het probleem in 5 minuten opgelost. En duidelijk advies gegeven.
J. van Wijk
Lees verder
Je bent geen nummer maar een klant die door een persoonlijke benadering op vakkundige wijze geholpen wordt.
Melis Sa
Lees verder
Onze computer op de zaak zijn door pc rework op afstand helemaal in orde gemaakt .En als er wat is kan je ze zo bellen .
Arie Algra
Lees verder
Ik heb als zeer prettig ervaren en de persoon was m.i.zeer deskundig.
Belinda
Lees verder
Zeer attent , geduldig en behulpzaam! Is aanrader. mvg.Belinda
Jan Lensink
Lees verder
Snelle deskunge maar vooral een zeer beleefde afhandeling van mijn probleem
Waslander
Lees verder
Snelle reactie op verzoek en uitermate kundige oplossing. Perfect👍
Gonny Burgers
Lees verder
Gewoon heel erg goed, deskundig en vriendelijk
van Wijtvliet
Lees verder
Geen enkel kritiek punt, vlotte bediening, vakkundige reparatie en prijs kwaliteit verhouding op orde.
Sandra Dijkhof
Lees verder
Het probleem was zo gevonden en ook direct opgelost. Zeer tevreden; een echte aanrader!
Ton Wallaart
Lees verder
Goed geholpen. alles opgelost en een nieuwe harddisk!

Waarom PC Rework?

Hulp op afstand

Door middel van hulp op afstand kunnen we nagenoeg elk probleem aanpakken.

WordPress & Hosting

Wilt u een nieuwe website laten maken, hosting regelen of heeft u een helpdesk nodig? Neem gerust contact met ons op.

Microsoft 365

Overweegt uw bedrijf de overstap naar de cloud? Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek.

Scroll naar boven