Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 4.9/5
5/5

Mijn PC Rework

/ PC Rework .

Gids voor het oplossen van LiteSpeed Cache gerelateerde problemen

Als je problemen ondervindt met LiteSpeed Cache op je website, ben je hier aan het juiste adres. In deze uitgebreide gids zullen we je stapsgewijs door enkele veelvoorkomende problemen leiden en je voorzien van oplossingen om ze op te lossen. Of je nu te maken hebt met caching-problemen, conflicten met andere plugins of foutmeldingen, we hebben de antwoorden die je nodig hebt.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

1. Caching-problemen

LiteSpeed Cache is een krachtige tool om de prestaties van je website te verbeteren, maar soms kunnen er caching-problemen optreden. Hier zijn enkele veelvoorkomende problemen en hun oplossingen:

1.1 Cache wordt niet bijgewerkt

Als je wijzigingen aanbrengt op je website, maar deze niet direct zichtbaar zijn, kan het zijn dat de cache niet wordt bijgewerkt. Dit kan verschillende oorzaken hebben:

 • Controleer of LiteSpeed Cache correct is geconfigureerd op je server.
 • Controleer of er geen conflicten zijn met andere caching-plugins. Schakel indien nodig andere caching-plugins uit.
 • Wis de cache handmatig via de LiteSpeed Cache-instellingen in je WordPress-beheerderspaneel.

1.2 Foutmeldingen bij het laden van gecachte pagina’s

Soms kunnen er foutmeldingen optreden wanneer gecachte pagina’s worden geladen. Dit kan te maken hebben met verkeerde configuratie of conflicten met andere plugins. Probeer de volgende stappen:

 1. Controleer of de LiteSpeed Cache-instellingen correct zijn geconfigureerd.
 2. Schakel alle andere plugins tijdelijk uit en controleer of het probleem aanhoudt.
 3. Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact op met de ontwikkelaars van LiteSpeed Cache voor verdere ondersteuning.

2. Conflicten met andere plugins

LiteSpeed Cache kan soms conflicteren met andere plugins op je website, vooral als ze vergelijkbare functionaliteit bieden. Hier zijn enkele tips om conflicten op te lossen:

Gids voor het oplossen van LiteSpeed Cache gerelateerde problemen kan je helpen bij het oplossen van problemen met andere plugins die conflicten veroorzaken. Zorg ervoor dat je de documentatie van de betreffende plugins raadpleegt en eventuele conflicten identificeert. Als je er niet uitkomt, neem dan contact met ons op voor persoonlijke ondersteuning.


3. Foutmeldingen

LiteSpeed Cache kan verschillende foutmeldingen genereren, die je kunnen helpen bij het identificeren en oplossen van problemen. Hier zijn enkele veelvoorkomende foutmeldingen en hun mogelijke oplossingen:

3.1 “LiteSpeed Cache is niet geactiveerd”

Deze foutmelding geeft aan dat de LiteSpeed Cache-plugin niet correct is geactiveerd. Controleer de volgende zaken:

 • Zorg ervoor dat de plugin is geïnstalleerd en geactiveerd.
 • Controleer of er geen conflicten zijn met andere plugins. Schakel indien nodig andere plugins uit en controleer of het probleem aanhoudt.
 • Als de foutmelding blijft verschijnen, neem dan contact op met de ontwikkelaars van LiteSpeed Cache voor verdere assistentie.

3.2 “LiteSpeed Cache is niet compatibel met je thema”

Deze foutmelding geeft aan dat er een compatibiliteitsprobleem is tussen LiteSpeed Cache en je huidige thema. Probeer de volgende stappen:

 1. Controleer of je thema up-to-date is. Werk het indien nodig bij naar de nieuwste versie.
 2. Controleer of het probleem zich ook voordoet met een standaard WordPress-thema. Als het probleem verdwijnt, neem dan contact op met de ontwikkelaars van je huidige thema voor verdere ondersteuning.
 3. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met de ontwikkelaars van LiteSpeed Cache voor verdere assistentie.

Met deze gids heb je hopelijk de nodige kennis en oplossingen om LiteSpeed Cache gerelateerde problemen op te lossen. Onthoud dat elke website anders is en dat specifieke problemen mogelijk aanvullende stappen vereisen. Als je hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan altijd klaar om je te assisteren!

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

Wist u dat?

Wist u dat onze expertise zich uitstrekt over een breed scala aan IT-domeinen? We zijn bijzonder bedreven in Microsoft 365, waardoor we bedrijven kunnen helpen hun productiviteit te maximaliseren. Daarnaast hebben we een diepgaand begrip van WordPress, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte websites te creëren en te onderhouden. Onze kennis van hosting zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid altijd soepel draait. Bovendien zijn we experts in het opzetten van robuuste back-upstrategieën om uw gegevens veilig te houden. En natuurlijk staat beveiliging centraal in alles wat we doen, zodat uw systemen en data altijd beschermd zijn.

Frank Koper. Cashtools vof
Lees verder
Eindelijk na drie dagen aansukkelen, drie keer Ziggo bellen, twee keer een IT kerel die niet terug belt het probleem in 5 minuten opgelost. En duidelijk advies gegeven.
J. van Wijk
Lees verder
Je bent geen nummer maar een klant die door een persoonlijke benadering op vakkundige wijze geholpen wordt.
Melis Sa
Lees verder
Onze computer op de zaak zijn door pc rework op afstand helemaal in orde gemaakt .En als er wat is kan je ze zo bellen .
Arie Algra
Lees verder
Ik heb als zeer prettig ervaren en de persoon was m.i.zeer deskundig.
Belinda
Lees verder
Zeer attent , geduldig en behulpzaam! Is aanrader. mvg.Belinda
Jan Lensink
Lees verder
Snelle deskunge maar vooral een zeer beleefde afhandeling van mijn probleem
Waslander
Lees verder
Snelle reactie op verzoek en uitermate kundige oplossing. Perfect👍
Gonny Burgers
Lees verder
Gewoon heel erg goed, deskundig en vriendelijk
van Wijtvliet
Lees verder
Geen enkel kritiek punt, vlotte bediening, vakkundige reparatie en prijs kwaliteit verhouding op orde.
Sandra Dijkhof
Lees verder
Het probleem was zo gevonden en ook direct opgelost. Zeer tevreden; een echte aanrader!
Ton Wallaart
Lees verder
Goed geholpen. alles opgelost en een nieuwe harddisk!

Waarom PC Rework?

Hulp op afstand

Door middel van hulp op afstand kunnen we nagenoeg elk probleem aanpakken.

WordPress & Hosting

Wilt u een nieuwe website laten maken, hosting regelen of heeft u een helpdesk nodig? Neem gerust contact met ons op.

Microsoft 365

Overweegt uw bedrijf de overstap naar de cloud? Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek.

Scroll naar boven