Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 4.9/5
5/5

Mijn PC Rework

/ PC Rework .

Gids voor het omgaan met de ‘Not Found: The requested URL was not found on this server’ fout in WordPress

WordPress is een krachtig platform voor het bouwen en beheren van websites. Het kan echter gebeuren dat je als WordPress-gebruiker de foutmelding ‘Not Found: The requested URL was not found on this server’ tegenkomt. Deze fout kan verschillende oorzaken hebben, maar gelukkig zijn er manieren om hiermee om te gaan en het probleem op te lossen. In deze gids zullen we je stap voor stap begeleiden bij het identificeren en verhelpen van deze fout, zodat je website weer soepel kan functioneren.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

Wat is de ‘Not Found’ fout in WordPress?

De ‘Not Found: The requested URL was not found on this server’ foutmelding treedt op wanneer een bezoeker of zoekmachine probeert toegang te krijgen tot een specifieke pagina op je WordPress-website, maar de server deze niet kan vinden. Dit kan leiden tot frustratie bij gebruikers en kan ook een negatieve invloed hebben op de SEO van je website.

Stappen om de ‘Not Found’ fout op te lossen

Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om de ‘Not Found’ fout in WordPress aan te pakken:

  • Controleer de URL: Het eerste wat je moet doen is controleren of de URL correct is gespeld en verwijst naar een bestaande pagina op je website.
  • Herlaad de pagina: Soms kan de fout worden veroorzaakt door een tijdelijke storing. Probeer de pagina te herladen om te zien of het probleem zichzelf oplost.
  • Controleer de permalinks: Zorg ervoor dat de permalinks in je WordPress-instellingen correct zijn geconfigureerd. Dit kan helpen bij het oplossen van de ‘Not Found’ fout.

Geavanceerde oplossingen voor de ‘Not Found’ fout

Als de bovenstaande stappen niet hebben geholpen, zijn hier enkele geavanceerde oplossingen die je kunt proberen:

  1. Controleer het .htaccess-bestand: Soms kan een fout in het .htaccess-bestand de ‘Not Found’ fout veroorzaken. Controleer of er fouten zijn en corrigeer deze indien nodig.
  2. Controleer de serverinstellingen: Het kan zijn dat de serverinstellingen niet correct zijn geconfigureerd. Neem contact op met je hostingprovider om dit te laten controleren.

Onthoud dat het oplossen van de ‘Not Found: The requested URL was not found on this server’ fout in WordPress een proces van trial-and-error kan zijn. Blijf geduldig en volg de stappen zorgvuldig om het probleem op te lossen.

Met deze gids hopen we je te hebben geholpen bij het omgaan met de ‘Not Found’ fout in WordPress. Door de juiste stappen te volgen en eventueel hulp in te schakelen van een professional, kun je ervoor zorgen dat je website optimaal blijft functioneren en de gebruikerservaring verbetert.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en tips voor WordPress-websites om eventuele problemen snel en efficiënt aan te pakken. Een goed onderhouden website is essentieel voor het succes van je online aanwezigheid.

Wist u dat?

Wist u dat onze expertise zich uitstrekt over een breed scala aan IT-domeinen? We zijn bijzonder bedreven in Microsoft 365, waardoor we bedrijven kunnen helpen hun productiviteit te maximaliseren. Daarnaast hebben we een diepgaand begrip van WordPress, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte websites te creëren en te onderhouden. Onze kennis van hosting zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid altijd soepel draait. Bovendien zijn we experts in het opzetten van robuuste back-upstrategieën om uw gegevens veilig te houden. En natuurlijk staat beveiliging centraal in alles wat we doen, zodat uw systemen en data altijd beschermd zijn.

Frank Koper. Cashtools vof
Lees verder
Eindelijk na drie dagen aansukkelen, drie keer Ziggo bellen, twee keer een IT kerel die niet terug belt het probleem in 5 minuten opgelost. En duidelijk advies gegeven.
J. van Wijk
Lees verder
Je bent geen nummer maar een klant die door een persoonlijke benadering op vakkundige wijze geholpen wordt.
Melis Sa
Lees verder
Onze computer op de zaak zijn door pc rework op afstand helemaal in orde gemaakt .En als er wat is kan je ze zo bellen .
Arie Algra
Lees verder
Ik heb als zeer prettig ervaren en de persoon was m.i.zeer deskundig.
Belinda
Lees verder
Zeer attent , geduldig en behulpzaam! Is aanrader. mvg.Belinda
Jan Lensink
Lees verder
Snelle deskunge maar vooral een zeer beleefde afhandeling van mijn probleem
Waslander
Lees verder
Snelle reactie op verzoek en uitermate kundige oplossing. Perfect👍
Gonny Burgers
Lees verder
Gewoon heel erg goed, deskundig en vriendelijk
van Wijtvliet
Lees verder
Geen enkel kritiek punt, vlotte bediening, vakkundige reparatie en prijs kwaliteit verhouding op orde.
Sandra Dijkhof
Lees verder
Het probleem was zo gevonden en ook direct opgelost. Zeer tevreden; een echte aanrader!
Ton Wallaart
Lees verder
Goed geholpen. alles opgelost en een nieuwe harddisk!

Waarom PC Rework?

Hulp op afstand

Door middel van hulp op afstand kunnen we nagenoeg elk probleem aanpakken.

WordPress & Hosting

Wilt u een nieuwe website laten maken, hosting regelen of heeft u een helpdesk nodig? Neem gerust contact met ons op.

Microsoft 365

Overweegt uw bedrijf de overstap naar de cloud? Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek.

Scroll naar boven