Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 4.9/5
5/5

Mijn PC Rework

/ PC Rework .

Foutmelding “Kan geen verbinding maken met de e-mailserver” in Mailbird

Heb je ooit de frustrerende foutmelding “Kan geen verbinding maken met de e-mailserver” in Mailbird gezien? Het is een veelvoorkomend probleem waar veel gebruikers mee te maken krijgen. Gelukkig zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om dit probleem op te lossen en weer toegang te krijgen tot je e-mails. In dit artikel zullen we enkele van de meest effectieve oplossingen bespreken.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

Controleer je internetverbinding

Een van de eerste stappen die je moet nemen bij het oplossen van de foutmelding “Kan geen verbinding maken met de e-mailserver” is het controleren van je internetverbinding. Zorg ervoor dat je verbonden bent met een stabiel en werkend netwerk. Probeer andere websites te openen om te controleren of je internetverbinding goed functioneert. Als je geen verbinding kunt maken met andere websites, moet je mogelijk je internetprovider raadplegen om het probleem op te lossen.

Controleer je serverinstellingen

Een andere mogelijke oorzaak van de foutmelding is een onjuiste configuratie van je serverinstellingen. Ga naar de instellingen van Mailbird en controleer of de serverinstellingen correct zijn ingevoerd. Zorg ervoor dat je de juiste serveradressen, poortnummers en beveiligingsopties hebt ingesteld. Raadpleeg indien nodig de documentatie van je e-mailprovider voor de juiste instellingen.

Controleer je firewall en antivirussoftware

Soms kunnen firewalls en antivirussoftware de verbinding met de e-mailserver blokkeren. Controleer je firewallinstellingen en voeg Mailbird toe aan de lijst met toegestane programma’s. Schakel ook tijdelijk je antivirussoftware uit en controleer of je nog steeds de foutmelding krijgt. Als de foutmelding verdwijnt nadat je de antivirussoftware hebt uitgeschakeld, moet je mogelijk de instellingen van je antivirussoftware aanpassen om Mailbird toe te staan ​​verbinding te maken met de e-mailserver.

Probeer een andere e-mailclient

Als je alle bovenstaande stappen hebt geprobeerd en nog steeds de foutmelding blijft ontvangen, kun je overwegen om een andere e-mailclient te proberen. Er zijn tal van alternatieve e-mailclients beschikbaar die mogelijk beter werken met je e-mailprovider. Probeer een andere e-mailclient en kijk of je nog steeds problemen ondervindt bij het verbinden met de e-mailserver.


De foutmelding “Kan geen verbinding maken met de e-mailserver” in Mailbird kan erg frustrerend zijn, maar met de juiste stappen kun je dit probleem meestal oplossen. Controleer je internetverbinding, controleer je serverinstellingen, controleer je firewall en antivirussoftware, en overweeg om een andere e-mailclient te proberen. Hopelijk kun je snel weer toegang krijgen tot je e-mails!

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

Wist u dat?

Wist u dat onze expertise zich uitstrekt over een breed scala aan IT-domeinen? We zijn bijzonder bedreven in Microsoft 365, waardoor we bedrijven kunnen helpen hun productiviteit te maximaliseren. Daarnaast hebben we een diepgaand begrip van WordPress, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte websites te creëren en te onderhouden. Onze kennis van hosting zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid altijd soepel draait. Bovendien zijn we experts in het opzetten van robuuste back-upstrategieën om uw gegevens veilig te houden. En natuurlijk staat beveiliging centraal in alles wat we doen, zodat uw systemen en data altijd beschermd zijn.

Frank Koper. Cashtools vof
Lees verder
Eindelijk na drie dagen aansukkelen, drie keer Ziggo bellen, twee keer een IT kerel die niet terug belt het probleem in 5 minuten opgelost. En duidelijk advies gegeven.
J. van Wijk
Lees verder
Je bent geen nummer maar een klant die door een persoonlijke benadering op vakkundige wijze geholpen wordt.
Melis Sa
Lees verder
Onze computer op de zaak zijn door pc rework op afstand helemaal in orde gemaakt .En als er wat is kan je ze zo bellen .
Arie Algra
Lees verder
Ik heb als zeer prettig ervaren en de persoon was m.i.zeer deskundig.
Belinda
Lees verder
Zeer attent , geduldig en behulpzaam! Is aanrader. mvg.Belinda
Jan Lensink
Lees verder
Snelle deskunge maar vooral een zeer beleefde afhandeling van mijn probleem
Waslander
Lees verder
Snelle reactie op verzoek en uitermate kundige oplossing. Perfect👍
Gonny Burgers
Lees verder
Gewoon heel erg goed, deskundig en vriendelijk
van Wijtvliet
Lees verder
Geen enkel kritiek punt, vlotte bediening, vakkundige reparatie en prijs kwaliteit verhouding op orde.
Sandra Dijkhof
Lees verder
Het probleem was zo gevonden en ook direct opgelost. Zeer tevreden; een echte aanrader!
Ton Wallaart
Lees verder
Goed geholpen. alles opgelost en een nieuwe harddisk!

Waarom PC Rework?

Hulp op afstand

Door middel van hulp op afstand kunnen we nagenoeg elk probleem aanpakken.

WordPress & Hosting

Wilt u een nieuwe website laten maken, hosting regelen of heeft u een helpdesk nodig? Neem gerust contact met ons op.

Microsoft 365

Overweegt uw bedrijf de overstap naar de cloud? Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek.

Scroll naar boven