Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 4.9/5
5/5

Mijn PC Rework

/ PC Rework .

Time Machine problemen oplossen met je Synology NAS

Als je een Synology NAS gebruikt om back-ups te maken met Time Machine op je Mac, kan het voorkomen dat je tegen problemen aanloopt. Deze problemen kunnen variëren van verbindingsproblemen tot back-upfouten. Gelukkig zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om deze problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat je back-ups soepel verlopen.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

Controleer de Verbinding

De eerste stap bij het oplossen van Time Machine problemen met je Synology NAS is om de verbinding tussen je Mac en de NAS te controleren. Zorg ervoor dat beide apparaten verbonden zijn met hetzelfde netwerk en dat er geen netwerkproblemen zijn die de communicatie kunnen verstoren.

Controleer de NAS-instellingen

Als de verbinding in orde lijkt te zijn, is het tijd om de instellingen van je Synology NAS te controleren. Zorg ervoor dat Time Machine correct is geconfigureerd op de NAS en dat er voldoende ruimte beschikbaar is voor de back-ups. Controleer ook of de juiste permissies zijn ingesteld voor Time Machine op de NAS.

Reset Time Machine

Soms kan het helpen om Time Machine op je Mac te resetten om problemen op te lossen. Dit kun je doen door Time Machine tijdelijk uit te schakelen, de back-upschijf te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Zorg ervoor dat je de juiste schijf selecteert en dat Time Machine opnieuw kan beginnen met het maken van back-ups.

Update Software

Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat zowel je Mac als je Synology NAS up-to-date zijn met de nieuwste softwareversies. Soms kunnen problemen worden opgelost door simpelweg de software bij te werken naar de laatste versie.

Neem Contact Op Met Ondersteuning

Als je na het doorlopen van bovenstaande stappen nog steeds problemen ervaart met Time Machine op je Synology NAS, is het wellicht verstandig om contact op te nemen met de klantenondersteuning van Synology. Zij kunnen je verder helpen bij het identificeren en oplossen van eventuele complexere problemen.


Door deze stappen te volgen en aandacht te besteden aan de verbinding, instellingen en software-updates, kun je vaak de meeste Time Machine problemen met je Synology NAS oplossen. Blijf proactief en zorg ervoor dat je regelmatig back-ups maakt om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig zijn.

Time Machine problemen oplossen met je Synology NAS kan soms wat technisch zijn, maar met de juiste stappen en ondersteuning kun je ervoor zorgen dat je back-ups soepel verlopen en je gegevens veilig zijn.

Wist u dat?

Wist u dat onze expertise zich uitstrekt over een breed scala aan IT-domeinen? We zijn bijzonder bedreven in Microsoft 365, waardoor we bedrijven kunnen helpen hun productiviteit te maximaliseren. Daarnaast hebben we een diepgaand begrip van WordPress, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte websites te creëren en te onderhouden. Onze kennis van hosting zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid altijd soepel draait. Bovendien zijn we experts in het opzetten van robuuste back-upstrategieën om uw gegevens veilig te houden. En natuurlijk staat beveiliging centraal in alles wat we doen, zodat uw systemen en data altijd beschermd zijn.

Frank Koper. Cashtools vof
Lees verder
Eindelijk na drie dagen aansukkelen, drie keer Ziggo bellen, twee keer een IT kerel die niet terug belt het probleem in 5 minuten opgelost. En duidelijk advies gegeven.
J. van Wijk
Lees verder
Je bent geen nummer maar een klant die door een persoonlijke benadering op vakkundige wijze geholpen wordt.
Melis Sa
Lees verder
Onze computer op de zaak zijn door pc rework op afstand helemaal in orde gemaakt .En als er wat is kan je ze zo bellen .
Arie Algra
Lees verder
Ik heb als zeer prettig ervaren en de persoon was m.i.zeer deskundig.
Belinda
Lees verder
Zeer attent , geduldig en behulpzaam! Is aanrader. mvg.Belinda
Jan Lensink
Lees verder
Snelle deskunge maar vooral een zeer beleefde afhandeling van mijn probleem
Waslander
Lees verder
Snelle reactie op verzoek en uitermate kundige oplossing. Perfect👍
Gonny Burgers
Lees verder
Gewoon heel erg goed, deskundig en vriendelijk
van Wijtvliet
Lees verder
Geen enkel kritiek punt, vlotte bediening, vakkundige reparatie en prijs kwaliteit verhouding op orde.
Sandra Dijkhof
Lees verder
Het probleem was zo gevonden en ook direct opgelost. Zeer tevreden; een echte aanrader!
Ton Wallaart
Lees verder
Goed geholpen. alles opgelost en een nieuwe harddisk!

Waarom PC Rework?

Hulp op afstand

Door middel van hulp op afstand kunnen we nagenoeg elk probleem aanpakken.

WordPress & Hosting

Wilt u een nieuwe website laten maken, hosting regelen of heeft u een helpdesk nodig? Neem gerust contact met ons op.

Microsoft 365

Overweegt uw bedrijf de overstap naar de cloud? Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek.

Scroll naar boven