Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 4.9/5
5/5

Mijn PC Rework

/ PC Rework .

Terugzetten van verwijderde bestanden op een iPhone

Heb je per ongeluk belangrijke bestanden verwijderd van je iPhone en wil je deze terughalen? Geen zorgen, in dit artikel zullen we je stapsgewijs begeleiden bij het proces van het terughalen van verwijderde bestanden op je iPhone. Of het nu gaat om foto’s, video’s, berichten of documenten, we zullen je laten zien hoe je deze kunt herstellen.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

Stap 1: Controleer de prullenbak van je iPhone

De eerste stap bij het terughalen van verwijderde bestanden op je iPhone is om de prullenbak van je apparaat te controleren. Sinds iOS 11 heeft Apple een prullenbakfunctie geïntroduceerd in de Foto’s-app, waardoor verwijderde foto’s en video’s gedurende 30 dagen worden bewaard voordat ze permanent worden verwijderd. Ga naar de Foto’s-app en kijk in het album ‘Onlangs verwijderd’ om te zien of je bestanden daar nog aanwezig zijn.

Stap 2: Gebruik een back-up om bestanden te herstellen

Als de bestanden niet in de prullenbak staan, kun je proberen ze te herstellen vanuit een back-up. Als je regelmatig een back-up maakt van je iPhone via iCloud of iTunes, kun je de verloren bestanden mogelijk terughalen. Verbind je iPhone met je computer en open iTunes. Kies ‘Herstellen vanuit reservekopie’ en selecteer de meest recente back-up waarin de bestanden nog aanwezig waren.

Stap 3: Gebruik gespecialiseerde software

Als de bovenstaande stappen niet hebben gewerkt, kun je overwegen om gespecialiseerde software van derden te gebruiken om verwijderde bestanden terug te halen. Er zijn verschillende programma’s beschikbaar die specifiek zijn ontworpen voor het terughalen van verloren gegevens van iOS-apparaten. Zorg ervoor dat je een betrouwbare en gerenommeerde software kiest om je bestanden veilig te herstellen.

Terugzetten van verwijderde bestanden op een iPhone: conclusie

Het terughalen van verwijderde bestanden op een iPhone kan een stressvolle situatie zijn, maar met de juiste stappen en tools is het vaak mogelijk om je gegevens te herstellen. Door de prullenbak te controleren, een back-up te gebruiken of gespecialiseerde software in te zetten, vergroot je de kans op succes bij het terughalen van je bestanden. Zorg er altijd voor dat je regelmatig back-ups maakt van je iPhone om het risico op gegevensverlies te minimaliseren.


Heb je nog vragen over het terugzetten van verwijderde bestanden op een iPhone of heb je hulp nodig bij het herstellen van je gegevens? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. Ons team van experts staat voor je klaar om je te assisteren!

Wist u dat?

Wist u dat onze expertise zich uitstrekt over een breed scala aan IT-domeinen? We zijn bijzonder bedreven in Microsoft 365, waardoor we bedrijven kunnen helpen hun productiviteit te maximaliseren. Daarnaast hebben we een diepgaand begrip van WordPress, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte websites te creëren en te onderhouden. Onze kennis van hosting zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid altijd soepel draait. Bovendien zijn we experts in het opzetten van robuuste back-upstrategieën om uw gegevens veilig te houden. En natuurlijk staat beveiliging centraal in alles wat we doen, zodat uw systemen en data altijd beschermd zijn.

Frank Koper. Cashtools vof
Lees verder
Eindelijk na drie dagen aansukkelen, drie keer Ziggo bellen, twee keer een IT kerel die niet terug belt het probleem in 5 minuten opgelost. En duidelijk advies gegeven.
J. van Wijk
Lees verder
Je bent geen nummer maar een klant die door een persoonlijke benadering op vakkundige wijze geholpen wordt.
Melis Sa
Lees verder
Onze computer op de zaak zijn door pc rework op afstand helemaal in orde gemaakt .En als er wat is kan je ze zo bellen .
Arie Algra
Lees verder
Ik heb als zeer prettig ervaren en de persoon was m.i.zeer deskundig.
Belinda
Lees verder
Zeer attent , geduldig en behulpzaam! Is aanrader. mvg.Belinda
Jan Lensink
Lees verder
Snelle deskunge maar vooral een zeer beleefde afhandeling van mijn probleem
Waslander
Lees verder
Snelle reactie op verzoek en uitermate kundige oplossing. Perfect👍
Gonny Burgers
Lees verder
Gewoon heel erg goed, deskundig en vriendelijk
van Wijtvliet
Lees verder
Geen enkel kritiek punt, vlotte bediening, vakkundige reparatie en prijs kwaliteit verhouding op orde.
Sandra Dijkhof
Lees verder
Het probleem was zo gevonden en ook direct opgelost. Zeer tevreden; een echte aanrader!
Ton Wallaart
Lees verder
Goed geholpen. alles opgelost en een nieuwe harddisk!

Waarom PC Rework?

Hulp op afstand

Door middel van hulp op afstand kunnen we nagenoeg elk probleem aanpakken.

WordPress & Hosting

Wilt u een nieuwe website laten maken, hosting regelen of heeft u een helpdesk nodig? Neem gerust contact met ons op.

Microsoft 365

Overweegt uw bedrijf de overstap naar de cloud? Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek.

Scroll naar boven