Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 4.9/5
5/5

Mijn PC Rework

/ PC Rework .

Synology Surveillance Station issues? Hier zijn oplossingen

Heb je problemen met Synology Surveillance Station? Maak je geen zorgen, je bent niet de enige. Synology Surveillance Station is een populaire softwareoplossing voor videobewaking, maar het kan soms technische problemen veroorzaken. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen beschikbaar om deze problemen aan te pakken. In dit artikel zullen we enkele veelvoorkomende problemen bespreken en de bijbehorende oplossingen bieden.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

Probleem 1: Verbindingsproblemen met de camera

Een van de meest voorkomende problemen met Synology Surveillance Station is het verlies van verbinding met de camera’s. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals netwerkproblemen, verkeerde instellingen of compatibiliteitsproblemen. Hier zijn enkele mogelijke oplossingen:

  • Controleer de netwerkverbinding: Zorg ervoor dat zowel de Synology NAS als de camera’s correct zijn aangesloten op het netwerk. Controleer ook of er geen problemen zijn met de netwerkapparatuur, zoals routers of switches.
  • Controleer de instellingen: Controleer of de juiste IP-adressen, poortnummers en inloggegevens zijn ingesteld voor elke camera. Zorg ervoor dat deze overeenkomen met de instellingen in Surveillance Station.
  • Controleer de compatibiliteit: Niet alle camera’s zijn compatibel met Synology Surveillance Station. Raadpleeg de lijst met ondersteunde camera’s op de website van Synology om te controleren of jouw camera wordt ondersteund.

Probleem 2: Foutmeldingen tijdens het opnemen

Een ander veelvoorkomend probleem is het optreden van foutmeldingen tijdens het opnemen van videobeelden. Dit kan te maken hebben met onvoldoende opslagruimte, beschadigde bestanden of problemen met de harde schijf. Hier zijn enkele mogelijke oplossingen:

  • Controleer de beschikbare opslagruimte: Zorg ervoor dat er voldoende vrije ruimte is op de harde schijf van de Synology NAS. Verwijder indien nodig oude opnamen of breid de opslagcapaciteit uit.
  • Controleer de bestanden: Controleer of er beschadigde videobestanden aanwezig zijn. Deze kunnen problemen veroorzaken tijdens het opnemen. Verwijder eventuele beschadigde bestanden en probeer opnieuw op te nemen.
  • Controleer de harde schijf: Voer een controle uit op de harde schijf van de Synology NAS om eventuele problemen te detecteren. Gebruik de ingebouwde hulpprogramma’s van Synology om de gezondheid van de harde schijf te controleren.

Probleem 3: Traagheid of bevriezing van de Surveillance Station-interface

Soms kan de Surveillance Station-interface traag reageren of zelfs volledig bevriezen. Dit kan frustrerend zijn bij het bekijken van live videostreams of het afspelen van opgenomen beelden. Hier zijn enkele mogelijke oplossingen:

  • Controleer de systeembronnen: Controleer of de Synology NAS voldoende systeembronnen heeft om Surveillance Station soepel te laten werken. Sluit onnodige processen of applicaties die veel geheugen of CPU-kracht gebruiken.
  • Controleer de netwerkbelasting: Zware netwerkbelasting kan de prestaties van Surveillance Station beïnvloeden. Controleer of er andere apparaten of applicaties zijn die veel bandbreedte gebruiken en beperk indien nodig hun toegang tot het netwerk.
  • Controleer de softwareversie: Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van Surveillance Station gebruikt. Synology brengt regelmatig updates uit om prestatieverbeteringen en bugfixes te bieden.

Met deze oplossingen zou je veelvoorkomende problemen met Synology Surveillance Station moeten kunnen oplossen. Als je echter nog steeds problemen ondervindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het oplossen van jouw specifieke problemen met Synology Surveillance Station.

Wist u dat?

Wist u dat onze expertise zich uitstrekt over een breed scala aan IT-domeinen? We zijn bijzonder bedreven in Microsoft 365, waardoor we bedrijven kunnen helpen hun productiviteit te maximaliseren. Daarnaast hebben we een diepgaand begrip van WordPress, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte websites te creëren en te onderhouden. Onze kennis van hosting zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid altijd soepel draait. Bovendien zijn we experts in het opzetten van robuuste back-upstrategieën om uw gegevens veilig te houden. En natuurlijk staat beveiliging centraal in alles wat we doen, zodat uw systemen en data altijd beschermd zijn.

Frank Koper. Cashtools vof
Lees verder
Eindelijk na drie dagen aansukkelen, drie keer Ziggo bellen, twee keer een IT kerel die niet terug belt het probleem in 5 minuten opgelost. En duidelijk advies gegeven.
J. van Wijk
Lees verder
Je bent geen nummer maar een klant die door een persoonlijke benadering op vakkundige wijze geholpen wordt.
Melis Sa
Lees verder
Onze computer op de zaak zijn door pc rework op afstand helemaal in orde gemaakt .En als er wat is kan je ze zo bellen .
Arie Algra
Lees verder
Ik heb als zeer prettig ervaren en de persoon was m.i.zeer deskundig.
Belinda
Lees verder
Zeer attent , geduldig en behulpzaam! Is aanrader. mvg.Belinda
Jan Lensink
Lees verder
Snelle deskunge maar vooral een zeer beleefde afhandeling van mijn probleem
Waslander
Lees verder
Snelle reactie op verzoek en uitermate kundige oplossing. Perfect👍
Gonny Burgers
Lees verder
Gewoon heel erg goed, deskundig en vriendelijk
van Wijtvliet
Lees verder
Geen enkel kritiek punt, vlotte bediening, vakkundige reparatie en prijs kwaliteit verhouding op orde.
Sandra Dijkhof
Lees verder
Het probleem was zo gevonden en ook direct opgelost. Zeer tevreden; een echte aanrader!
Ton Wallaart
Lees verder
Goed geholpen. alles opgelost en een nieuwe harddisk!

Waarom PC Rework?

Hulp op afstand

Door middel van hulp op afstand kunnen we nagenoeg elk probleem aanpakken.

WordPress & Hosting

Wilt u een nieuwe website laten maken, hosting regelen of heeft u een helpdesk nodig? Neem gerust contact met ons op.

Microsoft 365

Overweegt uw bedrijf de overstap naar de cloud? Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek.

Scroll naar boven