Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 4.9/5
5/5

Mijn PC Rework

/ PC Rework .

Synology NAS start niet op? Bekijk deze mogelijke oplossingen

Als je Synology NAS niet correct opstart, kan dit voor de nodige frustratie zorgen. Gelukkig zijn er verschillende mogelijke oplossingen die je kunt proberen om dit probleem op te lossen. In dit artikel zullen we enkele van deze oplossingen bespreken, zodat je hopelijk snel weer toegang hebt tot je NAS.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

Controleer de stroomvoorziening

Een van de eerste dingen die je moet controleren als je Synology NAS niet opstart, is de stroomvoorziening. Zorg ervoor dat de stroomkabel goed is aangesloten en dat het stopcontact werkt. Probeer indien mogelijk een ander stopcontact om te zien of dit het probleem oplost.

Controleer de harde schijven

Soms kan een defecte harde schijf ervoor zorgen dat je Synology NAS niet opstart. Controleer of alle harde schijven correct zijn geïnstalleerd en of er geen tekenen zijn van fysieke schade. Probeer indien mogelijk de harde schijven in een ander systeem te testen om te zien of ze nog goed functioneren.

Reset de NAS

Als je Synology NAS nog steeds niet opstart, kun je overwegen om de NAS te resetten naar de fabrieksinstellingen. Houd er rekening mee dat dit al je gegevens zal wissen, dus zorg ervoor dat je een back-up hebt gemaakt voordat je deze stap uitvoert. Raadpleeg de handleiding van Synology voor specifieke instructies over hoe je de reset kunt uitvoeren.

Controleer de netwerkverbinding

Soms kan een slechte netwerkverbinding ervoor zorgen dat je Synology NAS niet correct opstart. Controleer of de netwerkkabel goed is aangesloten en of je een stabiele internetverbinding hebt. Probeer indien mogelijk een andere netwerkkabel om te zien of dit het probleem oplost.

Neem contact op met de klantenservice

Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt en je Synology NAS nog steeds niet opstart, is het wellicht tijd om contact op te nemen met de klantenservice van Synology. Zij kunnen je verder begeleiden bij het oplossen van het probleem en indien nodig een reparatie regelen.


Met deze mogelijke oplossingen hopen we dat je snel weer toegang krijgt tot je Synology NAS. Vergeet niet om geduldig te blijven en stap voor stap te werk te gaan bij het oplossen van dit probleem. Succes!

Wist u dat?

Wist u dat onze expertise zich uitstrekt over een breed scala aan IT-domeinen? We zijn bijzonder bedreven in Microsoft 365, waardoor we bedrijven kunnen helpen hun productiviteit te maximaliseren. Daarnaast hebben we een diepgaand begrip van WordPress, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte websites te creëren en te onderhouden. Onze kennis van hosting zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid altijd soepel draait. Bovendien zijn we experts in het opzetten van robuuste back-upstrategieën om uw gegevens veilig te houden. En natuurlijk staat beveiliging centraal in alles wat we doen, zodat uw systemen en data altijd beschermd zijn.

Frank Koper. Cashtools vof
Lees verder
Eindelijk na drie dagen aansukkelen, drie keer Ziggo bellen, twee keer een IT kerel die niet terug belt het probleem in 5 minuten opgelost. En duidelijk advies gegeven.
J. van Wijk
Lees verder
Je bent geen nummer maar een klant die door een persoonlijke benadering op vakkundige wijze geholpen wordt.
Melis Sa
Lees verder
Onze computer op de zaak zijn door pc rework op afstand helemaal in orde gemaakt .En als er wat is kan je ze zo bellen .
Arie Algra
Lees verder
Ik heb als zeer prettig ervaren en de persoon was m.i.zeer deskundig.
Belinda
Lees verder
Zeer attent , geduldig en behulpzaam! Is aanrader. mvg.Belinda
Jan Lensink
Lees verder
Snelle deskunge maar vooral een zeer beleefde afhandeling van mijn probleem
Waslander
Lees verder
Snelle reactie op verzoek en uitermate kundige oplossing. Perfect👍
Gonny Burgers
Lees verder
Gewoon heel erg goed, deskundig en vriendelijk
van Wijtvliet
Lees verder
Geen enkel kritiek punt, vlotte bediening, vakkundige reparatie en prijs kwaliteit verhouding op orde.
Sandra Dijkhof
Lees verder
Het probleem was zo gevonden en ook direct opgelost. Zeer tevreden; een echte aanrader!
Ton Wallaart
Lees verder
Goed geholpen. alles opgelost en een nieuwe harddisk!

Waarom PC Rework?

Hulp op afstand

Door middel van hulp op afstand kunnen we nagenoeg elk probleem aanpakken.

WordPress & Hosting

Wilt u een nieuwe website laten maken, hosting regelen of heeft u een helpdesk nodig? Neem gerust contact met ons op.

Microsoft 365

Overweegt uw bedrijf de overstap naar de cloud? Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek.

Scroll naar boven