Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 4.9/5
5/5

Mijn PC Rework

/ PC Rework .

Problemen met Synology Hyper Backup? Hier zijn oplossingen

Heb je een Synology NAS en gebruik je de Hyper Backup-functie om je gegevens te beveiligen? Dan kan het zijn dat je soms tegen problemen aanloopt. Gelukkig zijn er oplossingen beschikbaar voor veelvoorkomende problemen met Synology Hyper Backup. In dit artikel zullen we enkele van deze problemen bespreken en je voorzien van handige oplossingen.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

Probleem 1: Hyper Backup loopt vast tijdens het maken van een back-up

Een veelvoorkomend probleem is dat Hyper Backup vastloopt tijdens het maken van een back-up. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een onstabiele internetverbinding of problemen met de bronbestanden. Hier zijn enkele mogelijke oplossingen:

  • Controleer je internetverbinding en zorg ervoor dat deze stabiel is tijdens het maken van de back-up.
  • Controleer of er geen problemen zijn met de bronbestanden. Zorg ervoor dat ze correct zijn geconfigureerd en toegankelijk zijn.
  • Probeer de back-up opnieuw te starten nadat je de bovenstaande stappen hebt gecontroleerd en eventuele problemen hebt opgelost.

Door deze stappen te volgen, zou je in staat moeten zijn om het probleem met het vastlopen van Hyper Backup tijdens het maken van een back-up op te lossen.

Probleem 2: Hyper Backup herkent de doellocatie niet

Een ander probleem dat je kunt tegenkomen, is dat Hyper Backup de doellocatie niet herkent. Dit kan gebeuren als gevolg van verschillende redenen, zoals onjuiste netwerkinstellingen of problemen met de doellocatie. Hier zijn enkele oplossingen die je kunt proberen:

  • Controleer of de netwerkinstellingen correct zijn geconfigureerd en of de doellocatie toegankelijk is vanaf je Synology NAS.
  • Controleer of de doellocatie voldoende vrije ruimte heeft om de back-upgegevens op te slaan.
  • Probeer de doellocatie opnieuw toe te voegen in Hyper Backup en controleer of het probleem is opgelost.

Door deze stappen te volgen, zou je in staat moeten zijn om het probleem met het herkennen van de doellocatie in Hyper Backup op te lossen.

Probleem 3: Hyper Backup kan geen verbinding maken met de doellocatie

Soms kan Hyper Backup geen verbinding maken met de doellocatie, wat kan leiden tot het mislukken van de back-up. Hier zijn enkele mogelijke oplossingen voor dit probleem:

  • Controleer of de doellocatie correct is geconfigureerd in Hyper Backup en of de juiste referenties zijn ingevoerd.
  • Controleer of er geen firewall- of netwerkbeperkingen zijn die de verbinding met de doellocatie blokkeren.
  • Probeer de verbinding met de doellocatie opnieuw te maken nadat je de bovenstaande stappen hebt gecontroleerd en eventuele problemen hebt opgelost.

Door deze stappen te volgen, zou je in staat moeten zijn om het probleem met het maken van verbinding met de doellocatie in Hyper Backup op te lossen.


Problemen met Synology Hyper Backup? Hier zijn oplossingen

In dit artikel hebben we enkele veelvoorkomende problemen met Synology Hyper Backup besproken en oplossingen aangedragen. Of het nu gaat om het vastlopen tijdens het maken van een back-up, het niet herkennen van de doellocatie of het niet kunnen maken van verbinding met de doellocatie, met de juiste stappen en oplossingen kun je deze problemen oplossen en je gegevens veiligstellen.

Heb je nog steeds problemen met Synology Hyper Backup? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. Ons team staat klaar om je te assisteren en je te helpen bij het oplossen van eventuele problemen.

Wist u dat?

Wist u dat onze expertise zich uitstrekt over een breed scala aan IT-domeinen? We zijn bijzonder bedreven in Microsoft 365, waardoor we bedrijven kunnen helpen hun productiviteit te maximaliseren. Daarnaast hebben we een diepgaand begrip van WordPress, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte websites te creëren en te onderhouden. Onze kennis van hosting zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid altijd soepel draait. Bovendien zijn we experts in het opzetten van robuuste back-upstrategieën om uw gegevens veilig te houden. En natuurlijk staat beveiliging centraal in alles wat we doen, zodat uw systemen en data altijd beschermd zijn.

Frank Koper. Cashtools vof
Lees verder
Eindelijk na drie dagen aansukkelen, drie keer Ziggo bellen, twee keer een IT kerel die niet terug belt het probleem in 5 minuten opgelost. En duidelijk advies gegeven.
J. van Wijk
Lees verder
Je bent geen nummer maar een klant die door een persoonlijke benadering op vakkundige wijze geholpen wordt.
Melis Sa
Lees verder
Onze computer op de zaak zijn door pc rework op afstand helemaal in orde gemaakt .En als er wat is kan je ze zo bellen .
Arie Algra
Lees verder
Ik heb als zeer prettig ervaren en de persoon was m.i.zeer deskundig.
Belinda
Lees verder
Zeer attent , geduldig en behulpzaam! Is aanrader. mvg.Belinda
Jan Lensink
Lees verder
Snelle deskunge maar vooral een zeer beleefde afhandeling van mijn probleem
Waslander
Lees verder
Snelle reactie op verzoek en uitermate kundige oplossing. Perfect👍
Gonny Burgers
Lees verder
Gewoon heel erg goed, deskundig en vriendelijk
van Wijtvliet
Lees verder
Geen enkel kritiek punt, vlotte bediening, vakkundige reparatie en prijs kwaliteit verhouding op orde.
Sandra Dijkhof
Lees verder
Het probleem was zo gevonden en ook direct opgelost. Zeer tevreden; een echte aanrader!
Ton Wallaart
Lees verder
Goed geholpen. alles opgelost en een nieuwe harddisk!

Waarom PC Rework?

Hulp op afstand

Door middel van hulp op afstand kunnen we nagenoeg elk probleem aanpakken.

WordPress & Hosting

Wilt u een nieuwe website laten maken, hosting regelen of heeft u een helpdesk nodig? Neem gerust contact met ons op.

Microsoft 365

Overweegt uw bedrijf de overstap naar de cloud? Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek.

Scroll naar boven