Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 4.9/5
5/5

Mijn PC Rework

/ PC Rework .

Problemen met e-mails die niet worden weergegeven in Outlook

Outlook is een van de meest gebruikte e-mailclients ter wereld. Het biedt gebruikers een handige manier om hun e-mails te beheren en te organiseren. Helaas kunnen er soms problemen optreden waarbij e-mails niet correct worden weergegeven in Outlook. Dit kan frustrerend zijn, vooral als het belangrijke berichten betreft. In dit artikel zullen we enkele veelvoorkomende oorzaken van dit probleem bespreken en mogelijke oplossingen bieden.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

1. Ongeldige HTML-code

Een van de meest voorkomende redenen waarom e-mails niet goed worden weergegeven in Outlook, is ongeldige HTML-code. Outlook heeft zijn eigen manier van het interpreteren van HTML en sommige code die in andere e-mailclients goed werkt, kan problemen veroorzaken in Outlook.

Om dit probleem op te lossen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de HTML-code van de e-mail correct is opgemaakt en voldoet aan de standaarden van Outlook. Het vermijden van complexe opmaak en het gebruik van inline CSS-stijlen in plaats van externe stijlbladen kan helpen om compatibiliteitsproblemen te voorkomen.

2. Ontbrekende afbeeldingen en/of externe bronnen

Een andere veelvoorkomende reden waarom e-mails niet goed worden weergegeven in Outlook, is het ontbreken van afbeeldingen en/of externe bronnen. Outlook heeft standaard beveiligingsinstellingen die het automatisch downloaden van afbeeldingen en het ophalen van externe bronnen blokkeren.

Om ervoor te zorgen dat e-mails correct worden weergegeven, is het belangrijk om afbeeldingen en andere externe bronnen op de juiste manier in te sluiten. Dit kan worden gedaan door de afbeeldingen als bijlagen toe te voegen of door gebruik te maken van inline base64-codering.

3. Ongeldige opmaak

Soms kunnen e-mails niet goed worden weergegeven in Outlook vanwege ongeldige opmaak. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als er onjuiste tags of attributen worden gebruikt, of als er fouten worden gemaakt bij het opmaken van tabellen.

Om dit probleem op te lossen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de opmaak van de e-mail correct is. Controleer de HTML-code zorgvuldig op eventuele fouten en corrigeer deze indien nodig. Het gebruik van tabellen voor het opmaken van de e-mail kan ook helpen om compatibiliteitsproblemen te voorkomen.

Conclusie

Problemen met e-mails die niet worden weergegeven in Outlook kunnen frustrerend zijn, maar gelukkig zijn er meestal oplossingen beschikbaar. Door ervoor te zorgen dat de HTML-code correct is opgemaakt, afbeeldingen en externe bronnen op de juiste manier in te sluiten en de opmaak zorgvuldig te controleren, kunt u ervoor zorgen dat uw e-mails correct worden weergegeven in Outlook.

Als u nog steeds problemen ondervindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het oplossen van uw e-mailproblemen. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We zijn er om u te assisteren!

Wist u dat?

Wist u dat onze expertise zich uitstrekt over een breed scala aan IT-domeinen? We zijn bijzonder bedreven in Microsoft 365, waardoor we bedrijven kunnen helpen hun productiviteit te maximaliseren. Daarnaast hebben we een diepgaand begrip van WordPress, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte websites te creëren en te onderhouden. Onze kennis van hosting zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid altijd soepel draait. Bovendien zijn we experts in het opzetten van robuuste back-upstrategieën om uw gegevens veilig te houden. En natuurlijk staat beveiliging centraal in alles wat we doen, zodat uw systemen en data altijd beschermd zijn.

Frank Koper. Cashtools vof
Lees verder
Eindelijk na drie dagen aansukkelen, drie keer Ziggo bellen, twee keer een IT kerel die niet terug belt het probleem in 5 minuten opgelost. En duidelijk advies gegeven.
J. van Wijk
Lees verder
Je bent geen nummer maar een klant die door een persoonlijke benadering op vakkundige wijze geholpen wordt.
Melis Sa
Lees verder
Onze computer op de zaak zijn door pc rework op afstand helemaal in orde gemaakt .En als er wat is kan je ze zo bellen .
Arie Algra
Lees verder
Ik heb als zeer prettig ervaren en de persoon was m.i.zeer deskundig.
Belinda
Lees verder
Zeer attent , geduldig en behulpzaam! Is aanrader. mvg.Belinda
Jan Lensink
Lees verder
Snelle deskunge maar vooral een zeer beleefde afhandeling van mijn probleem
Waslander
Lees verder
Snelle reactie op verzoek en uitermate kundige oplossing. Perfect👍
Gonny Burgers
Lees verder
Gewoon heel erg goed, deskundig en vriendelijk
van Wijtvliet
Lees verder
Geen enkel kritiek punt, vlotte bediening, vakkundige reparatie en prijs kwaliteit verhouding op orde.
Sandra Dijkhof
Lees verder
Het probleem was zo gevonden en ook direct opgelost. Zeer tevreden; een echte aanrader!
Ton Wallaart
Lees verder
Goed geholpen. alles opgelost en een nieuwe harddisk!

Waarom PC Rework?

Hulp op afstand

Door middel van hulp op afstand kunnen we nagenoeg elk probleem aanpakken.

WordPress & Hosting

Wilt u een nieuwe website laten maken, hosting regelen of heeft u een helpdesk nodig? Neem gerust contact met ons op.

Microsoft 365

Overweegt uw bedrijf de overstap naar de cloud? Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek.

Scroll naar boven