Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 4.9/5
5/5

Mijn PC Rework

/ PC Rework .

Outlook-fout: “Het postvak IN wordt bijgewerkt”

Outlook is een van de meest gebruikte e-mailclients ter wereld. Het biedt gebruikers een handige manier om hun e-mails te beheren en te organiseren. Helaas kunnen er soms fouten optreden die het gebruik van Outlook bemoeilijken. Een van deze fouten is de melding “Het postvak IN wordt bijgewerkt”. Deze fout kan frustrerend zijn, vooral als je belangrijke e-mails moet lezen of beantwoorden. In dit artikel zullen we deze fout nader bekijken en enkele mogelijke oplossingen bespreken.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

Wat veroorzaakt de foutmelding “Het postvak IN wordt bijgewerkt”?

De foutmelding “Het postvak IN wordt bijgewerkt” kan om verschillende redenen optreden. Een van de meest voorkomende oorzaken is een probleem met de synchronisatie van Outlook met de e-mailserver. Dit kan gebeuren als er een probleem is met de internetverbinding of als de e-mailserver tijdelijk niet beschikbaar is.

Een andere mogelijke oorzaak van deze foutmelding is een probleem met de Outlook-gegevensbestanden. Deze bestanden kunnen beschadigd raken door verschillende factoren, zoals een abrupte systeemafsluiting of een virusinfectie. Wanneer Outlook de gegevensbestanden probeert bij te werken en er een probleem optreedt, kan de foutmelding “Het postvak IN wordt bijgewerkt” verschijnen.

Hoe kan de foutmelding “Het postvak IN wordt bijgewerkt” worden opgelost?

Er zijn verschillende stappen die je kunt nemen om de foutmelding “Het postvak IN wordt bijgewerkt” in Outlook op te lossen. Hier zijn enkele mogelijke oplossingen:

1. Controleer je internetverbinding

Controleer eerst of je een stabiele internetverbinding hebt. Als je geen internetverbinding hebt, kan Outlook geen verbinding maken met de e-mailserver en kan de foutmelding optreden. Zorg ervoor dat je verbonden bent met internet en probeer Outlook opnieuw te openen.

2. Controleer de status van de e-mailserver

Soms kan de foutmelding “Het postvak IN wordt bijgewerkt” optreden als de e-mailserver tijdelijk niet beschikbaar is. Controleer de status van de e-mailserver door naar de website van de e-mailprovider te gaan of door contact op te nemen met de technische ondersteuning. Als de e-mailserver offline is, moet je wachten tot deze weer online is voordat je Outlook kunt gebruiken.

3. Herstel de Outlook-gegevensbestanden

Als de foutmelding “Het postvak IN wordt bijgewerkt” blijft optreden, kan het nodig zijn om de Outlook-gegevensbestanden te herstellen. Volg de onderstaande stappen om dit te doen:

  1. Sluit Outlook af.
  2. Open het Configuratiescherm op je computer.
  3. Ga naar “E-mail” en klik op “E-mailaccounts”.
  4. Selecteer het e-mailaccount waarvoor je de gegevensbestanden wilt herstellen.
  5. Klik op “Bestand openenlocatie” om de locatie van de gegevensbestanden te openen.
  6. Verwijder de bestanden met de extensie “.ost” en “.pst”.
  7. Start Outlook opnieuw. Outlook zal automatisch nieuwe gegevensbestanden maken.

Na het herstellen van de gegevensbestanden zou de foutmelding “Het postvak IN wordt bijgewerkt” niet meer moeten verschijnen. Als de foutmelding nog steeds optreedt, kan het nodig zijn om contact op te nemen met de technische ondersteuning van Outlook voor verdere assistentie.

Conclusie

De foutmelding “Het postvak IN wordt bijgewerkt” kan een hinderlijk probleem zijn bij het gebruik van Outlook. Gelukkig zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om dit probleem op te lossen. Controleer eerst je internetverbinding en de status van de e-mailserver. Als dat niet helpt, probeer dan de Outlook-gegevensbestanden te herstellen. Als de foutmelding aanhoudt, neem dan contact op met de technische ondersteuning van Outlook voor verdere assistentie.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

Wist u dat?

Wist u dat onze expertise zich uitstrekt over een breed scala aan IT-domeinen? We zijn bijzonder bedreven in Microsoft 365, waardoor we bedrijven kunnen helpen hun productiviteit te maximaliseren. Daarnaast hebben we een diepgaand begrip van WordPress, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte websites te creëren en te onderhouden. Onze kennis van hosting zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid altijd soepel draait. Bovendien zijn we experts in het opzetten van robuuste back-upstrategieën om uw gegevens veilig te houden. En natuurlijk staat beveiliging centraal in alles wat we doen, zodat uw systemen en data altijd beschermd zijn.

Frank Koper. Cashtools vof
Lees verder
Eindelijk na drie dagen aansukkelen, drie keer Ziggo bellen, twee keer een IT kerel die niet terug belt het probleem in 5 minuten opgelost. En duidelijk advies gegeven.
J. van Wijk
Lees verder
Je bent geen nummer maar een klant die door een persoonlijke benadering op vakkundige wijze geholpen wordt.
Melis Sa
Lees verder
Onze computer op de zaak zijn door pc rework op afstand helemaal in orde gemaakt .En als er wat is kan je ze zo bellen .
Arie Algra
Lees verder
Ik heb als zeer prettig ervaren en de persoon was m.i.zeer deskundig.
Belinda
Lees verder
Zeer attent , geduldig en behulpzaam! Is aanrader. mvg.Belinda
Jan Lensink
Lees verder
Snelle deskunge maar vooral een zeer beleefde afhandeling van mijn probleem
Waslander
Lees verder
Snelle reactie op verzoek en uitermate kundige oplossing. Perfect👍
Gonny Burgers
Lees verder
Gewoon heel erg goed, deskundig en vriendelijk
van Wijtvliet
Lees verder
Geen enkel kritiek punt, vlotte bediening, vakkundige reparatie en prijs kwaliteit verhouding op orde.
Sandra Dijkhof
Lees verder
Het probleem was zo gevonden en ook direct opgelost. Zeer tevreden; een echte aanrader!
Ton Wallaart
Lees verder
Goed geholpen. alles opgelost en een nieuwe harddisk!

Waarom PC Rework?

Hulp op afstand

Door middel van hulp op afstand kunnen we nagenoeg elk probleem aanpakken.

WordPress & Hosting

Wilt u een nieuwe website laten maken, hosting regelen of heeft u een helpdesk nodig? Neem gerust contact met ons op.

Microsoft 365

Overweegt uw bedrijf de overstap naar de cloud? Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek.

Scroll naar boven