Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 4.9/5
5/5

Mijn PC Rework

/ PC Rework .

Oplossingen voor het niet kunnen verzenden van e-mails

Het verzenden van e-mails is een essentieel onderdeel geworden van ons dagelijks leven en werk. Het is dan ook erg frustrerend wanneer je merkt dat je geen e-mails kunt verzenden. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen beschikbaar om dit probleem op te lossen. In dit artikel zullen we enkele van de meest voorkomende oorzaken van dit probleem bespreken en effectieve oplossingen bieden.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

Oorzaak 1: Verbindingsproblemen

Een van de meest voorkomende oorzaken van het niet kunnen verzenden van e-mails zijn verbindingsproblemen. Dit kan te wijten zijn aan een zwakke internetverbinding of problemen met de server van je e-mailprovider. Om dit probleem op te lossen, kun je de volgende stappen proberen:

 • Controleer je internetverbinding en zorg ervoor dat deze stabiel is.
 • Controleer of je andere websites kunt bezoeken en andere online activiteiten kunt uitvoeren.
 • Controleer de status van de server van je e-mailprovider. Dit kun je meestal vinden op hun website of via hun klantenservice.
 • Probeer je e-mail op een ander apparaat of via een andere internetverbinding te verzenden om te zien of het probleem aan je huidige apparaat of verbinding ligt.

Oorzaak 2: Verkeerde e-mailinstellingen

Een andere veelvoorkomende oorzaak van het niet kunnen verzenden van e-mails zijn verkeerde e-mailinstellingen. Dit kan gebeuren als je bijvoorbeeld de verkeerde serverinstellingen of verificatiegegevens hebt ingevoerd. Om dit probleem op te lossen, kun je de volgende stappen proberen:

 • Controleer de serverinstellingen in je e-mailclient. Deze informatie kun je meestal vinden op de website van je e-mailprovider.
 • Controleer of je de juiste gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevoerd. Deze informatie moet overeenkomen met de gegevens die je van je e-mailprovider hebt ontvangen.
 • Controleer of je de juiste poortnummers en beveiligingsopties hebt ingesteld. Deze informatie kun je meestal vinden in de documentatie van je e-mailclient of op de website van je e-mailprovider.
 • Probeer je e-mailinstellingen op een ander apparaat of via een andere e-mailclient in te voeren om te zien of het probleem aan je huidige instellingen ligt.

Oorzaak 3: E-mailprovider blokkeert verzending

Soms kan het voorkomen dat je e-mailprovider de verzending van e-mails blokkeert vanwege verdachte activiteiten of beveiligingsredenen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als je e-mailaccount is gehackt of als er verdachte e-mails vanaf je account zijn verzonden. Om dit probleem op te lossen, kun je de volgende stappen proberen:

 • Controleer je e-mailaccount op verdachte activiteiten, zoals onbekende e-mails in je verzonden map of onbekende contacten in je adresboek.
 • Wijzig je wachtwoord en voeg indien mogelijk extra beveiligingsmaatregelen toe, zoals tweestapsverificatie.
 • Neem contact op met de klantenservice van je e-mailprovider en vraag of er beperkingen zijn opgelegd aan je account.
 • Controleer of je e-mailprovider een specifieke procedure heeft voor het deblokkeren van je account of het opheffen van de beperkingen.

Met deze oplossingen zou je in staat moeten zijn om het probleem van het niet kunnen verzenden van e-mails op te lossen. Het is belangrijk om geduldig te zijn en de stappen zorgvuldig te volgen. Als je echter nog steeds problemen ondervindt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om je te assisteren!

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

Disclaimer: De informatie in dit artikel is alleen bedoeld als algemene richtlijn en kan variëren afhankelijk van je specifieke situatie. We raden je aan om contact op te nemen met een professionele IT-ondersteuningsdienst voor persoonlijk advies en begeleiding.

Wist u dat?

Wist u dat onze expertise zich uitstrekt over een breed scala aan IT-domeinen? We zijn bijzonder bedreven in Microsoft 365, waardoor we bedrijven kunnen helpen hun productiviteit te maximaliseren. Daarnaast hebben we een diepgaand begrip van WordPress, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte websites te creëren en te onderhouden. Onze kennis van hosting zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid altijd soepel draait. Bovendien zijn we experts in het opzetten van robuuste back-upstrategieën om uw gegevens veilig te houden. En natuurlijk staat beveiliging centraal in alles wat we doen, zodat uw systemen en data altijd beschermd zijn.

Frank Koper. Cashtools vof
Lees verder
Eindelijk na drie dagen aansukkelen, drie keer Ziggo bellen, twee keer een IT kerel die niet terug belt het probleem in 5 minuten opgelost. En duidelijk advies gegeven.
J. van Wijk
Lees verder
Je bent geen nummer maar een klant die door een persoonlijke benadering op vakkundige wijze geholpen wordt.
Melis Sa
Lees verder
Onze computer op de zaak zijn door pc rework op afstand helemaal in orde gemaakt .En als er wat is kan je ze zo bellen .
Arie Algra
Lees verder
Ik heb als zeer prettig ervaren en de persoon was m.i.zeer deskundig.
Belinda
Lees verder
Zeer attent , geduldig en behulpzaam! Is aanrader. mvg.Belinda
Jan Lensink
Lees verder
Snelle deskunge maar vooral een zeer beleefde afhandeling van mijn probleem
Waslander
Lees verder
Snelle reactie op verzoek en uitermate kundige oplossing. Perfect👍
Gonny Burgers
Lees verder
Gewoon heel erg goed, deskundig en vriendelijk
van Wijtvliet
Lees verder
Geen enkel kritiek punt, vlotte bediening, vakkundige reparatie en prijs kwaliteit verhouding op orde.
Sandra Dijkhof
Lees verder
Het probleem was zo gevonden en ook direct opgelost. Zeer tevreden; een echte aanrader!
Ton Wallaart
Lees verder
Goed geholpen. alles opgelost en een nieuwe harddisk!

Waarom PC Rework?

Hulp op afstand

Door middel van hulp op afstand kunnen we nagenoeg elk probleem aanpakken.

WordPress & Hosting

Wilt u een nieuwe website laten maken, hosting regelen of heeft u een helpdesk nodig? Neem gerust contact met ons op.

Microsoft 365

Overweegt uw bedrijf de overstap naar de cloud? Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek.

Scroll naar boven