Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 4.9/5
5/5

Mijn PC Rework

/ PC Rework .

Oplossingen voor de “OneDrive-uploadfout” bij het toevoegen van bestanden

Veel gebruikers van OneDrive hebben wellicht ervaring gehad met de frustrerende “OneDrive-uploadfout” die optreedt bij het toevoegen van bestanden. Deze fout kan verschillende oorzaken hebben en kan het delen en synchroniseren van bestanden bemoeilijken. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen beschikbaar om dit probleem aan te pakken en ervoor te zorgen dat je bestanden soepel worden geüpload naar OneDrive.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

Controleer je internetverbinding

Een van de meest voorkomende redenen voor de “OneDrive-uploadfout” is een instabiele internetverbinding. Zorg ervoor dat je verbonden bent met een betrouwbaar netwerk voordat je bestanden probeert te uploaden. Het kan ook helpen om tijdelijk andere internetintensieve taken te pauzeren om de upload te versnellen.

Controleer de bestandsnaam en bestandsgrootte

Soms kan de fout optreden als gevolg van speciale tekens in de bestandsnaam of als het bestand te groot is voor upload. Zorg ervoor dat de bestandsnaam geen ongebruikelijke tekens bevat en controleer of het bestand binnen de toegestane limieten voor uploadgrootte valt.

Update de OneDrive-applicatie

Het kan zijn dat de OneDrive-applicatie op je apparaat verouderd is en daardoor problemen ondervindt bij het uploaden van bestanden. Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de app hebt geïnstalleerd om eventuele bugs of compatibiliteitsproblemen op te lossen.

Controleer de instellingen van je firewall en antivirusprogramma

Soms kunnen firewall- of antivirusinstellingen de uploadfunctionaliteit van OneDrive belemmeren. Controleer of je firewall of antivirusprogramma de verbinding met OneDrive blokkeert en pas de instellingen zo nodig aan om de uploadfout te verhelpen.

Herstart je apparaat en OneDrive

Een eenvoudige herstart van zowel je apparaat als de OneDrive-applicatie kan vaak al helpen om technische problemen op te lossen. Door beide opnieuw op te starten, worden eventuele tijdelijke storingen of conflicten verholpen.


Oplossingen voor de “OneDrive-uploadfout” bij het toevoegen van bestanden kunnen variëren afhankelijk van de specifieke situatie, maar met de bovenstaande tips kun je vaak het probleem snel oplossen en weer probleemloos bestanden uploaden naar OneDrive.

Als je nog steeds problemen ondervindt met de “OneDrive-uploadfout”, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor verdere ondersteuning. Ons team staat klaar om je te helpen bij het oplossen van dit probleem, zodat je weer optimaal gebruik kunt maken van OneDrive.

Wist u dat?

Wist u dat onze expertise zich uitstrekt over een breed scala aan IT-domeinen? We zijn bijzonder bedreven in Microsoft 365, waardoor we bedrijven kunnen helpen hun productiviteit te maximaliseren. Daarnaast hebben we een diepgaand begrip van WordPress, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte websites te creëren en te onderhouden. Onze kennis van hosting zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid altijd soepel draait. Bovendien zijn we experts in het opzetten van robuuste back-upstrategieën om uw gegevens veilig te houden. En natuurlijk staat beveiliging centraal in alles wat we doen, zodat uw systemen en data altijd beschermd zijn.

Frank Koper. Cashtools vof
Lees verder
Eindelijk na drie dagen aansukkelen, drie keer Ziggo bellen, twee keer een IT kerel die niet terug belt het probleem in 5 minuten opgelost. En duidelijk advies gegeven.
J. van Wijk
Lees verder
Je bent geen nummer maar een klant die door een persoonlijke benadering op vakkundige wijze geholpen wordt.
Melis Sa
Lees verder
Onze computer op de zaak zijn door pc rework op afstand helemaal in orde gemaakt .En als er wat is kan je ze zo bellen .
Arie Algra
Lees verder
Ik heb als zeer prettig ervaren en de persoon was m.i.zeer deskundig.
Belinda
Lees verder
Zeer attent , geduldig en behulpzaam! Is aanrader. mvg.Belinda
Jan Lensink
Lees verder
Snelle deskunge maar vooral een zeer beleefde afhandeling van mijn probleem
Waslander
Lees verder
Snelle reactie op verzoek en uitermate kundige oplossing. Perfect👍
Gonny Burgers
Lees verder
Gewoon heel erg goed, deskundig en vriendelijk
van Wijtvliet
Lees verder
Geen enkel kritiek punt, vlotte bediening, vakkundige reparatie en prijs kwaliteit verhouding op orde.
Sandra Dijkhof
Lees verder
Het probleem was zo gevonden en ook direct opgelost. Zeer tevreden; een echte aanrader!
Ton Wallaart
Lees verder
Goed geholpen. alles opgelost en een nieuwe harddisk!

Waarom PC Rework?

Hulp op afstand

Door middel van hulp op afstand kunnen we nagenoeg elk probleem aanpakken.

WordPress & Hosting

Wilt u een nieuwe website laten maken, hosting regelen of heeft u een helpdesk nodig? Neem gerust contact met ons op.

Microsoft 365

Overweegt uw bedrijf de overstap naar de cloud? Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek.

Scroll naar boven