Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 4.9/5
5/5

Mijn PC Rework

/ PC Rework .

Oplossen van problemen met e-mailverzending via Wi-Fi

Problemen met het verzenden van e-mails via Wi-Fi kunnen frustrerend zijn, vooral als je afhankelijk bent van e-mailcommunicatie voor werk of persoonlijke zaken. Gelukkig zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om deze problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat je e-mails probleemloos worden verzonden. In dit artikel zullen we enkele veelvoorkomende oorzaken van e-mailverzendingsproblemen via Wi-Fi bespreken en tips geven om ze op te lossen.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

Controleer je Wi-Fi-verbinding

Een van de eerste stappen die je moet nemen bij het oplossen van e-mailverzendingsproblemen via Wi-Fi is het controleren van je Wi-Fi-verbinding. Een zwakke of instabiele verbinding kan ervoor zorgen dat e-mails niet correct worden verzonden. Zorg ervoor dat je apparaat een goede verbinding heeft met je Wi-Fi-netwerk en probeer indien mogelijk dichter bij de router te gaan zitten voor een beter signaal.

Controleer je e-mailinstellingen

Soms kunnen problemen met e-mailverzending via Wi-Fi worden veroorzaakt door onjuiste e-mailinstellingen. Controleer of je de juiste serverinstellingen hebt ingevoerd in je e-mailclient en of je de juiste inloggegevens gebruikt. Zorg er ook voor dat je e-mailaccount actief is en dat er geen blokkades zijn die het verzenden van e-mails kunnen verhinderen.

Controleer je firewall en beveiligingsinstellingen

Een actieve firewall of beveiligingsinstellingen op je apparaat kunnen ook van invloed zijn op het verzenden van e-mails via Wi-Fi. Zorg ervoor dat je firewall zo is geconfigureerd dat deze e-mailverkeer toestaat en controleer of er geen instellingen zijn die het verzenden van e-mails blokkeren. Je kunt tijdelijk je firewall uitschakelen om te zien of dit het probleem oplost.

Reset je Wi-Fi-router

Als je nog steeds problemen ondervindt met het verzenden van e-mails via Wi-Fi, kan het helpen om je Wi-Fi-router te resetten. Schakel de router uit, wacht een paar minuten en schakel hem vervolgens weer in. Dit kan eventuele storingen of problemen met de router oplossen die van invloed zijn op het verzenden van e-mails.

Neem contact op met je internetprovider

Als alle bovenstaande stappen niet hebben geholpen om het probleem met e-mailverzending via Wi-Fi op te lossen, is het raadzaam om contact op te nemen met je internetprovider. Zij kunnen controleren of er problemen zijn met je internetverbinding die van invloed zijn op het verzenden van e-mails en je indien nodig verder helpen bij het oplossen van het probleem.


Door de bovenstaande stappen te volgen en aandacht te besteden aan mogelijke oorzaken van e-mailverzendingsproblemen via Wi-Fi, kun je ervoor zorgen dat je e-mails probleemloos worden verzonden en ontvangen. Blijf geduldig en methodisch te werk gaan om het probleem effectief op te lossen.

Als je nog steeds problemen ondervindt met het verzenden van e-mails via Wi-Fi, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het oplossen van technische problemen en ervoor te zorgen dat je e-mailverzending soepel verloopt.

Wist u dat?

Wist u dat onze expertise zich uitstrekt over een breed scala aan IT-domeinen? We zijn bijzonder bedreven in Microsoft 365, waardoor we bedrijven kunnen helpen hun productiviteit te maximaliseren. Daarnaast hebben we een diepgaand begrip van WordPress, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte websites te creëren en te onderhouden. Onze kennis van hosting zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid altijd soepel draait. Bovendien zijn we experts in het opzetten van robuuste back-upstrategieën om uw gegevens veilig te houden. En natuurlijk staat beveiliging centraal in alles wat we doen, zodat uw systemen en data altijd beschermd zijn.

Frank Koper. Cashtools vof
Lees verder
Eindelijk na drie dagen aansukkelen, drie keer Ziggo bellen, twee keer een IT kerel die niet terug belt het probleem in 5 minuten opgelost. En duidelijk advies gegeven.
J. van Wijk
Lees verder
Je bent geen nummer maar een klant die door een persoonlijke benadering op vakkundige wijze geholpen wordt.
Melis Sa
Lees verder
Onze computer op de zaak zijn door pc rework op afstand helemaal in orde gemaakt .En als er wat is kan je ze zo bellen .
Arie Algra
Lees verder
Ik heb als zeer prettig ervaren en de persoon was m.i.zeer deskundig.
Belinda
Lees verder
Zeer attent , geduldig en behulpzaam! Is aanrader. mvg.Belinda
Jan Lensink
Lees verder
Snelle deskunge maar vooral een zeer beleefde afhandeling van mijn probleem
Waslander
Lees verder
Snelle reactie op verzoek en uitermate kundige oplossing. Perfect👍
Gonny Burgers
Lees verder
Gewoon heel erg goed, deskundig en vriendelijk
van Wijtvliet
Lees verder
Geen enkel kritiek punt, vlotte bediening, vakkundige reparatie en prijs kwaliteit verhouding op orde.
Sandra Dijkhof
Lees verder
Het probleem was zo gevonden en ook direct opgelost. Zeer tevreden; een echte aanrader!
Ton Wallaart
Lees verder
Goed geholpen. alles opgelost en een nieuwe harddisk!

Waarom PC Rework?

Hulp op afstand

Door middel van hulp op afstand kunnen we nagenoeg elk probleem aanpakken.

WordPress & Hosting

Wilt u een nieuwe website laten maken, hosting regelen of heeft u een helpdesk nodig? Neem gerust contact met ons op.

Microsoft 365

Overweegt uw bedrijf de overstap naar de cloud? Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek.

Scroll naar boven