Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 4.9/5
5/5

Mijn PC Rework

/ PC Rework .

Oplossen van de ‘Your Connection is Not Private’ fout in WordPress

WordPress is een populair content management systeem dat door miljoenen websites over de hele wereld wordt gebruikt. Het biedt gebruikers een eenvoudige manier om websites te maken en te beheren. Echter, soms kunnen er foutmeldingen optreden die voor verwarring en frustratie kunnen zorgen. Een van deze foutmeldingen is de ‘Your Connection is Not Private’ fout, die kan verschijnen wanneer gebruikers proberen een website te bezoeken die op WordPress draait.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

De ‘Your Connection is Not Private’ foutmelding kan verschillende oorzaken hebben, maar meestal heeft het te maken met een SSL-certificaatprobleem op de website. SSL-certificaten zijn belangrijk omdat ze de communicatie tussen de webserver en de browser van de gebruiker versleutelen, waardoor gegevens veilig worden verzonden. Wanneer er een probleem is met het SSL-certificaat, kan dit leiden tot de foutmelding die gebruikers te zien krijgen.

Om de ‘Your Connection is Not Private’ fout in WordPress op te lossen, zijn er verschillende stappen die je kunt volgen. Hieronder worden enkele mogelijke oplossingen beschreven:

Controleer de SSL-certificaatinstellingen

Een van de eerste dingen die je kunt doen, is controleren of het SSL-certificaat op de website correct is geïnstalleerd en geconfigureerd. Dit kun je doen door in te loggen op het beheerdersgedeelte van je hostingprovider en de SSL-certificaatinstellingen te controleren. Zorg ervoor dat het certificaat geldig is en dat er geen fouten zijn opgetreden tijdens de installatie.

Update WordPress en plugins

Soms kan de ‘Your Connection is Not Private’ fout worden veroorzaakt door verouderde versies van WordPress of plugins. Zorg ervoor dat zowel WordPress als alle geïnstalleerde plugins up-to-date zijn. Updates bevatten vaak bugfixes en beveiligingspatches die kunnen helpen bij het oplossen van problemen met SSL-certificaten.

Controleer de URL-instellingen

Als de URL-instellingen in WordPress niet correct zijn geconfigureerd, kan dit ook leiden tot de ‘Your Connection is Not Private’ fout. Ga naar de instellingen van je WordPress-website en controleer of de URL’s correct zijn ingesteld. Zorg ervoor dat zowel de WordPress-adres-URL als de siteadres-URL beginnen met ‘https://’.

Neem contact op met je hostingprovider

Als je alle bovenstaande stappen hebt gevolgd en de foutmelding nog steeds optreedt, kan het zijn dat er een probleem is aan de kant van je hostingprovider. Neem contact op met je hostingprovider en leg het probleem uit. Zij kunnen mogelijk verdere assistentie bieden en het probleem aan hun kant oplossen.


Door deze stappen te volgen, kun je de ‘Your Connection is Not Private’ fout in WordPress hopelijk oplossen en ervoor zorgen dat je website weer veilig en toegankelijk is voor bezoekers. Het is belangrijk om regelmatig de beveiligingsinstellingen van je website te controleren en ervoor te zorgen dat alles up-to-date is om dergelijke fouten te voorkomen.

Als je nog steeds problemen ondervindt of hulp nodig hebt bij het oplossen van deze foutmelding, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team van experts staat klaar om je te assisteren en te helpen bij het oplossen van eventuele technische problemen op je WordPress-website.

Oplossen van de ‘Your Connection is Not Private’ fout in WordPress

Met de juiste aanpak en aandacht voor detail kun je ervoor zorgen dat je WordPress-website soepel blijft draaien en dat bezoekers geen problemen ondervinden bij het bezoeken van je site. Blijf op de hoogte van eventuele fouten en los ze snel op om de gebruikerservaring te verbeteren en de veiligheid van je website te waarborgen.

Wist u dat?

Wist u dat onze expertise zich uitstrekt over een breed scala aan IT-domeinen? We zijn bijzonder bedreven in Microsoft 365, waardoor we bedrijven kunnen helpen hun productiviteit te maximaliseren. Daarnaast hebben we een diepgaand begrip van WordPress, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte websites te creëren en te onderhouden. Onze kennis van hosting zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid altijd soepel draait. Bovendien zijn we experts in het opzetten van robuuste back-upstrategieën om uw gegevens veilig te houden. En natuurlijk staat beveiliging centraal in alles wat we doen, zodat uw systemen en data altijd beschermd zijn.

Frank Koper. Cashtools vof
Lees verder
Eindelijk na drie dagen aansukkelen, drie keer Ziggo bellen, twee keer een IT kerel die niet terug belt het probleem in 5 minuten opgelost. En duidelijk advies gegeven.
J. van Wijk
Lees verder
Je bent geen nummer maar een klant die door een persoonlijke benadering op vakkundige wijze geholpen wordt.
Melis Sa
Lees verder
Onze computer op de zaak zijn door pc rework op afstand helemaal in orde gemaakt .En als er wat is kan je ze zo bellen .
Arie Algra
Lees verder
Ik heb als zeer prettig ervaren en de persoon was m.i.zeer deskundig.
Belinda
Lees verder
Zeer attent , geduldig en behulpzaam! Is aanrader. mvg.Belinda
Jan Lensink
Lees verder
Snelle deskunge maar vooral een zeer beleefde afhandeling van mijn probleem
Waslander
Lees verder
Snelle reactie op verzoek en uitermate kundige oplossing. Perfect👍
Gonny Burgers
Lees verder
Gewoon heel erg goed, deskundig en vriendelijk
van Wijtvliet
Lees verder
Geen enkel kritiek punt, vlotte bediening, vakkundige reparatie en prijs kwaliteit verhouding op orde.
Sandra Dijkhof
Lees verder
Het probleem was zo gevonden en ook direct opgelost. Zeer tevreden; een echte aanrader!
Ton Wallaart
Lees verder
Goed geholpen. alles opgelost en een nieuwe harddisk!

Waarom PC Rework?

Hulp op afstand

Door middel van hulp op afstand kunnen we nagenoeg elk probleem aanpakken.

WordPress & Hosting

Wilt u een nieuwe website laten maken, hosting regelen of heeft u een helpdesk nodig? Neem gerust contact met ons op.

Microsoft 365

Overweegt uw bedrijf de overstap naar de cloud? Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek.

Scroll naar boven