Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 4.9/5
5/5

Mijn PC Rework

/ PC Rework .

Het oplossen van Netflix-problemen op uw computer

Netflix is een populaire streamingdienst waarmee miljoenen mensen over de hele wereld genieten van hun favoriete films en tv-series. Het is echter frustrerend wanneer je problemen ondervindt bij het gebruik van Netflix op je computer. Gelukkig zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om deze problemen op te lossen en weer zorgeloos te kunnen genieten van je favoriete shows. In dit artikel zullen we enkele veelvoorkomende Netflix-problemen bespreken en de bijbehorende oplossingen bieden.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

1. Probleem: Netflix laadt langzaam

Een veelvoorkomend probleem bij het streamen van Netflix op je computer is dat de video’s langzaam laden. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een trage internetverbinding of een overbelaste server van Netflix. Hier zijn enkele stappen die je kunt nemen om dit probleem op te lossen:

 • Controleer je internetverbinding om er zeker van te zijn dat deze snel genoeg is voor het streamen van video’s. Je kunt dit doen door een snelheidstest uit te voeren op een website zoals speedtest.net.
 • Als je internetverbinding traag is, probeer dan andere apparaten die mogelijk bandbreedte gebruiken uit te schakelen of pauzeer downloads op andere apparaten.
 • Probeer je router opnieuw op te starten door deze gedurende 30 seconden uit te schakelen en vervolgens weer in te schakelen.
 • Als het probleem aanhoudt, kan het zijn dat de Netflix-server overbelast is. Wacht een tijdje en probeer het later opnieuw.

2. Probleem: Netflix geeft een foutmelding

Soms krijg je bij het openen van Netflix op je computer een foutmelding te zien. Dit kan te maken hebben met verschillende factoren, zoals een verouderde browser, problemen met de Netflix-applicatie of een probleem met je account. Hier zijn enkele oplossingen voor veelvoorkomende foutmeldingen:

 • Controleer of je de nieuwste versie van je webbrowser gebruikt. Zo niet, werk deze dan bij naar de nieuwste versie.
 • Als je de Netflix-app gebruikt, controleer dan of er updates beschikbaar zijn en installeer deze indien nodig.
 • Log uit bij Netflix en log vervolgens opnieuw in om te controleren of dit het probleem oplost.
 • Als je een foutmelding krijgt met betrekking tot je account, neem dan contact op met de klantenservice van Netflix voor verdere assistentie.

3. Probleem: Netflix-buffering

Een ander veelvoorkomend probleem bij het streamen van Netflix op je computer is buffering, waarbij de video constant onderbroken wordt om te laden. Dit kan erg frustrerend zijn, vooral als je midden in een spannende scène zit. Hier zijn enkele mogelijke oplossingen voor dit probleem:

 • Controleer opnieuw je internetverbinding om er zeker van te zijn dat deze snel genoeg is voor het streamen van video’s.
 • Probeer de videokwaliteit aan te passen naar een lagere resolutie. Dit kan helpen bij het verminderen van bufferingproblemen.
 • Sluit andere programma’s en tabbladen die mogelijk bandbreedte gebruiken op je computer.
 • Probeer je computer opnieuw op te starten om eventuele tijdelijke problemen op te lossen.

Met deze stappen zou je in staat moeten zijn om veelvoorkomende Netflix-problemen op je computer op te lossen. Als je echter nog steeds problemen ondervindt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze technische ondersteuning. We staan klaar om je te helpen bij het oplossen van elk Netflix-gerelateerd probleem dat je ondervindt.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

Wist u dat?

Wist u dat onze expertise zich uitstrekt over een breed scala aan IT-domeinen? We zijn bijzonder bedreven in Microsoft 365, waardoor we bedrijven kunnen helpen hun productiviteit te maximaliseren. Daarnaast hebben we een diepgaand begrip van WordPress, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte websites te creëren en te onderhouden. Onze kennis van hosting zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid altijd soepel draait. Bovendien zijn we experts in het opzetten van robuuste back-upstrategieën om uw gegevens veilig te houden. En natuurlijk staat beveiliging centraal in alles wat we doen, zodat uw systemen en data altijd beschermd zijn.

Frank Koper. Cashtools vof
Lees verder
Eindelijk na drie dagen aansukkelen, drie keer Ziggo bellen, twee keer een IT kerel die niet terug belt het probleem in 5 minuten opgelost. En duidelijk advies gegeven.
J. van Wijk
Lees verder
Je bent geen nummer maar een klant die door een persoonlijke benadering op vakkundige wijze geholpen wordt.
Melis Sa
Lees verder
Onze computer op de zaak zijn door pc rework op afstand helemaal in orde gemaakt .En als er wat is kan je ze zo bellen .
Arie Algra
Lees verder
Ik heb als zeer prettig ervaren en de persoon was m.i.zeer deskundig.
Belinda
Lees verder
Zeer attent , geduldig en behulpzaam! Is aanrader. mvg.Belinda
Jan Lensink
Lees verder
Snelle deskunge maar vooral een zeer beleefde afhandeling van mijn probleem
Waslander
Lees verder
Snelle reactie op verzoek en uitermate kundige oplossing. Perfect👍
Gonny Burgers
Lees verder
Gewoon heel erg goed, deskundig en vriendelijk
van Wijtvliet
Lees verder
Geen enkel kritiek punt, vlotte bediening, vakkundige reparatie en prijs kwaliteit verhouding op orde.
Sandra Dijkhof
Lees verder
Het probleem was zo gevonden en ook direct opgelost. Zeer tevreden; een echte aanrader!
Ton Wallaart
Lees verder
Goed geholpen. alles opgelost en een nieuwe harddisk!

Waarom PC Rework?

Hulp op afstand

Door middel van hulp op afstand kunnen we nagenoeg elk probleem aanpakken.

WordPress & Hosting

Wilt u een nieuwe website laten maken, hosting regelen of heeft u een helpdesk nodig? Neem gerust contact met ons op.

Microsoft 365

Overweegt uw bedrijf de overstap naar de cloud? Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek.

Scroll naar boven