Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 4.9/5
5/5

Mijn PC Rework

/ PC Rework .

Gmail-fout: “Kan geen verbinding maken met de e-mailserver”

Heb je wel eens de frustratie ervaren van het proberen te openen van je Gmail-account en geconfronteerd te worden met de foutmelding “Kan geen verbinding maken met de e-mailserver”? Deze fout kan erg vervelend zijn, vooral als je belangrijke e-mails moet lezen of verzenden. Gelukkig zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om dit probleem op te lossen en weer toegang te krijgen tot je Gmail-account.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

Controleer je internetverbinding

Voordat je verder gaat met het oplossen van de “Kan geen verbinding maken met de e-mailserver” fout, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je een stabiele internetverbinding hebt. Controleer of je verbonden bent met internet en probeer andere websites te openen om te zien of deze normaal werken. Als je problemen ondervindt met je internetverbinding, moet je dit eerst oplossen voordat je verder gaat.

Controleer je Gmail-instellingen

Als je zeker weet dat je een goede internetverbinding hebt, is het tijd om je Gmail-instellingen te controleren. Ga naar de instellingen van je Gmail-account en zorg ervoor dat alle vereiste velden correct zijn ingevuld. Controleer met name de serverinstellingen, zoals de inkomende en uitgaande serveradressen, poortnummers en beveiligingsinstellingen. Zorg ervoor dat deze overeenkomen met de instellingen die door je e-mailprovider zijn verstrekt.

Controleer je firewall- en antivirusinstellingen

Soms kunnen firewall- en antivirusprogramma’s de verbinding met de e-mailserver blokkeren. Controleer de instellingen van je firewall en antivirussoftware om er zeker van te zijn dat ze geen belemmering vormen voor je Gmail-account. Je kunt ervoor kiezen om tijdelijk je firewall of antivirusprogramma uit te schakelen om te zien of dit het probleem oplost. Als dat het geval is, moet je de instellingen aanpassen om ervoor te zorgen dat Gmail toegang heeft tot de e-mailserver.

Probeer een andere browser of apparaat

Soms kan het probleem met het maken van verbinding met de e-mailserver specifiek zijn voor de browser die je gebruikt. Probeer een andere browser te gebruiken, zoals Chrome, Firefox of Safari, en kijk of je daarmee wel toegang kunt krijgen tot je Gmail-account. Als je nog steeds problemen ondervindt, probeer dan een ander apparaat, zoals een smartphone of tablet, om te zien of het probleem zich beperkt tot een specifiek apparaat.

Neem contact op met de klantenservice van je e-mailprovider

Als je alle bovenstaande stappen hebt geprobeerd en nog steeds geen verbinding kunt maken met de e-mailserver, is het raadzaam om contact op te nemen met de klantenservice van je e-mailprovider. Zij kunnen je verder helpen bij het oplossen van het probleem en ervoor zorgen dat je weer toegang krijgt tot je Gmail-account.


Met deze stappen zou je in staat moeten zijn om de “Kan geen verbinding maken met de e-mailserver” fout in Gmail op te lossen. Het is belangrijk om geduldig te blijven en stap voor stap te werken om het probleem te identificeren en op te lossen. Als je nog steeds problemen ondervindt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice van je e-mailprovider voor verdere assistentie.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

Wist u dat?

Wist u dat onze expertise zich uitstrekt over een breed scala aan IT-domeinen? We zijn bijzonder bedreven in Microsoft 365, waardoor we bedrijven kunnen helpen hun productiviteit te maximaliseren. Daarnaast hebben we een diepgaand begrip van WordPress, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte websites te creëren en te onderhouden. Onze kennis van hosting zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid altijd soepel draait. Bovendien zijn we experts in het opzetten van robuuste back-upstrategieën om uw gegevens veilig te houden. En natuurlijk staat beveiliging centraal in alles wat we doen, zodat uw systemen en data altijd beschermd zijn.

Frank Koper. Cashtools vof
Lees verder
Eindelijk na drie dagen aansukkelen, drie keer Ziggo bellen, twee keer een IT kerel die niet terug belt het probleem in 5 minuten opgelost. En duidelijk advies gegeven.
J. van Wijk
Lees verder
Je bent geen nummer maar een klant die door een persoonlijke benadering op vakkundige wijze geholpen wordt.
Melis Sa
Lees verder
Onze computer op de zaak zijn door pc rework op afstand helemaal in orde gemaakt .En als er wat is kan je ze zo bellen .
Arie Algra
Lees verder
Ik heb als zeer prettig ervaren en de persoon was m.i.zeer deskundig.
Belinda
Lees verder
Zeer attent , geduldig en behulpzaam! Is aanrader. mvg.Belinda
Jan Lensink
Lees verder
Snelle deskunge maar vooral een zeer beleefde afhandeling van mijn probleem
Waslander
Lees verder
Snelle reactie op verzoek en uitermate kundige oplossing. Perfect👍
Gonny Burgers
Lees verder
Gewoon heel erg goed, deskundig en vriendelijk
van Wijtvliet
Lees verder
Geen enkel kritiek punt, vlotte bediening, vakkundige reparatie en prijs kwaliteit verhouding op orde.
Sandra Dijkhof
Lees verder
Het probleem was zo gevonden en ook direct opgelost. Zeer tevreden; een echte aanrader!
Ton Wallaart
Lees verder
Goed geholpen. alles opgelost en een nieuwe harddisk!

Waarom PC Rework?

Hulp op afstand

Door middel van hulp op afstand kunnen we nagenoeg elk probleem aanpakken.

WordPress & Hosting

Wilt u een nieuwe website laten maken, hosting regelen of heeft u een helpdesk nodig? Neem gerust contact met ons op.

Microsoft 365

Overweegt uw bedrijf de overstap naar de cloud? Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek.

Scroll naar boven