Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 4.9/5
5/5

Mijn PC Rework

/ PC Rework .

Gids voor het verhelpen van de ‘Updating Failed: The response is not a valid JSON response’ fout in WordPress

WordPress is een krachtig platform voor het bouwen en beheren van websites, maar soms kunnen er foutmeldingen optreden die het proces van het updaten van je site kunnen verstoren. Een van de veelvoorkomende fouten die WordPress-gebruikers tegenkomen, is de ‘Updating Failed: The response is not a valid JSON response’ fout. Deze fout kan frustrerend zijn, maar met de juiste stappen en begeleiding kan deze snel worden verholpen.

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 225 00 40 of stuur een e-mail naar info@pcrework.nl. We staan klaar om je te assisteren!

Wat veroorzaakt de ‘Updating Failed: The response is not a valid JSON response’ fout?

De ‘Updating Failed: The response is not a valid JSON response’ fout treedt meestal op wanneer er een communicatieprobleem is tussen je WordPress-site en de server. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals problemen met de internetverbinding, serverconfiguratieproblemen of conflicten met plugins of thema’s.

Hoe de ‘Updating Failed: The response is not a valid JSON response’ fout op te lossen

Om de ‘Updating Failed: The response is not a valid JSON response’ fout in WordPress op te lossen, volg je onderstaande stappen:

  • Controleer je internetverbinding: Zorg ervoor dat je een stabiele internetverbinding hebt om ervoor te zorgen dat de communicatie tussen je site en de server soepel verloopt.
  • Controleer je serverconfiguratie: Neem contact op met je hostingprovider om te controleren of er geen serverconfiguratieproblemen zijn die de fout veroorzaken.
  • Deactiveer plugins en thema’s: Schakel tijdelijk alle plugins en thema’s uit en probeer de update opnieuw uit te voeren. Als de fout verdwijnt, activeer dan één voor één de plugins en thema’s om te achterhalen welke de fout veroorzaakt.
  • Controleer de WordPress-logboeken: Bekijk de logboeken van WordPress voor meer informatie over de fout. Dit kan je helpen bij het identificeren van het specifieke probleem.

Conclusie

De ‘Updating Failed: The response is not a valid JSON response’ fout kan een vervelende onderbreking zijn bij het updaten van je WordPress-site, maar met de juiste aanpak en troubleshootingstappen kan deze snel worden opgelost. Door je internetverbinding te controleren, je serverconfiguratie te verifiëren, plugins en thema’s uit te schakelen en de WordPress-logboeken te raadplegen, kun je de oorzaak van de fout achterhalen en deze effectief aanpakken.


Onthoud dat het belangrijk is om regelmatig back-ups van je WordPress-site te maken, zodat je eventuele fouten kunt herstellen zonder gegevensverlies.

Met deze gids voor het verhelpen van de ‘Updating Failed: The response is not a valid JSON response’ fout in WordPress ben je goed voorbereid om deze veelvoorkomende fout aan te pakken en je site soepel te blijven updaten.

Wist u dat?

Wist u dat onze expertise zich uitstrekt over een breed scala aan IT-domeinen? We zijn bijzonder bedreven in Microsoft 365, waardoor we bedrijven kunnen helpen hun productiviteit te maximaliseren. Daarnaast hebben we een diepgaand begrip van WordPress, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte websites te creëren en te onderhouden. Onze kennis van hosting zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid altijd soepel draait. Bovendien zijn we experts in het opzetten van robuuste back-upstrategieën om uw gegevens veilig te houden. En natuurlijk staat beveiliging centraal in alles wat we doen, zodat uw systemen en data altijd beschermd zijn.

Frank Koper. Cashtools vof
Lees verder
Eindelijk na drie dagen aansukkelen, drie keer Ziggo bellen, twee keer een IT kerel die niet terug belt het probleem in 5 minuten opgelost. En duidelijk advies gegeven.
J. van Wijk
Lees verder
Je bent geen nummer maar een klant die door een persoonlijke benadering op vakkundige wijze geholpen wordt.
Melis Sa
Lees verder
Onze computer op de zaak zijn door pc rework op afstand helemaal in orde gemaakt .En als er wat is kan je ze zo bellen .
Arie Algra
Lees verder
Ik heb als zeer prettig ervaren en de persoon was m.i.zeer deskundig.
Belinda
Lees verder
Zeer attent , geduldig en behulpzaam! Is aanrader. mvg.Belinda
Jan Lensink
Lees verder
Snelle deskunge maar vooral een zeer beleefde afhandeling van mijn probleem
Waslander
Lees verder
Snelle reactie op verzoek en uitermate kundige oplossing. Perfect👍
Gonny Burgers
Lees verder
Gewoon heel erg goed, deskundig en vriendelijk
van Wijtvliet
Lees verder
Geen enkel kritiek punt, vlotte bediening, vakkundige reparatie en prijs kwaliteit verhouding op orde.
Sandra Dijkhof
Lees verder
Het probleem was zo gevonden en ook direct opgelost. Zeer tevreden; een echte aanrader!
Ton Wallaart
Lees verder
Goed geholpen. alles opgelost en een nieuwe harddisk!

Waarom PC Rework?

Hulp op afstand

Door middel van hulp op afstand kunnen we nagenoeg elk probleem aanpakken.

WordPress & Hosting

Wilt u een nieuwe website laten maken, hosting regelen of heeft u een helpdesk nodig? Neem gerust contact met ons op.

Microsoft 365

Overweegt uw bedrijf de overstap naar de cloud? Neem contact op voor een kosteloos adviesgesprek.

Scroll naar boven